Vilken verklighet?

Jag blir ganska ofta arg det ska jag erkänna, jag blir arg på ganska mycket. En sak som gör mig extra arg är när våra politiker tycks vara helt verklighetsfrånvända! 
 

Hur kan en politiker ens komma med ett liknande uttalande? Vilken verklighet lever han i? Ja inte lever han i samma verklighet som mig iaf. Han kan gärna få byta bankkonto med mig och se om han då kan köpa lägenheter till sina barn! Skulle inte tro att han skulle fixa det. - välkommen till verkligheten! skulle jag säga då. 
 
Är det inte lägenhetsköp till sina barn som politiker tycker att alla föräldrar har råd med, så är det en årslön sparad på banken som de tycker att vi alla ska ha. Som en buffert och säkerhet. Fan jag har inte ens en månadslön (eller ens en veckolön) sparad! Den verkligheten lever jag (och många andra) i! 
 
Jag skulle verkligen vilja att våra politiker kunde höja blicken och se vilken verklighet många av oss lever i. Vi vanliga medborgare som i höst ska gå och välja vilka vi vill ska styra vårt land. Vi väljare som väljer in dessa politiker i politiken! Usch fy tusan vad arg jag är just nu! 
 
Vardag, livet | |
#1 - - Linda w L2K:

Ja du... Det där uttalandet är så sjukt!!!
Jag kämpar för att kunna spara. Över huvud taget...

Svar: Ja jag blir så arg :(
Marie-Louise

#2 - - Annette Stark:

Ja, Törnrosa var ett vackert barn... Och sov i hundra år! Då kanske jag hade hunnit spara ihop till i alla fall en lägenhet. Vilken saga!

Svar: Ja en vacker saga för vissa som inte lever i vår verklighet...
Marie-Louise

#3 - - Annette Stark:

Ja, Törnrosa var ett vackert barn... Och sov i hundra år! Då kanske jag hade hunnit spara ihop till i alla fall en lägenhet. Vilken saga!

#4 - - Inger Stark:

Ja, arg bli man med rätta. mats Odell kan slänga sig i väggen. Jag gillar verkligen inte heller verklighetsfrånvända politiker. det är mycket illa. men alla är inte sådana vill jag poängtera.

Svar: nej jag vet att inte alla politiker är så där, men det är illa nog när några är det. Det är ett stort hån mot oss som har en sämre inkomst. Vi vill också våra barns bästa men vi har inte alltid råd...
Marie-Louise

Upp