det finns så mycket jag vill berätta...

Det finns så mycket som jag vill berätta för er som jag vart med om under mina 4 veckor i Spanien. Jag vill berätta om all rolig och bra träning, alla bra behandlingar jag fått av sjukgymnasten, alla härliga långpromenader vi tog, utflykterna vi gjorde och alla andra trevliga upplevelser jag vart med om - men jag finner inte orden. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hur förklarar man en känsla i ord? Hur ska ni kunna förstå det "bra" i en akupunkturbehandling av rygg och nacke? Hur ska ni kunna förstå känslan av att orka gå långpromenader på kvällarna trots intensiv träning under dagen? Så istället för att försöka "klä" känslor och upplevelser i ord så ger jag er bilder istället. Det förklarar nog min vistelse bättre.
resan dit och hem...
solnedgång på havet.
jag på bilderna ovan våren 2005 och nu på bilderna nedan hösten 2014. Så mycket har hänt i mitt liv på dessa nästan 10 år, men det syns inte så mycket utanpå allt som hänt inom mig.
En dagsutflykt upp i bergen med ett gäng goda vänner.
Vi var fyra nyfunna vänner som hyrde bil och tog oss upp i bergen och såg Ronda, Mijjas, Coin, Fuengirola och många fler.
alla dessa små mysiga kvartersaffärer och små krogar som var som ett hål i väggen. Fler bilder kommer det kan jag redan lova.
Sjukdom, Vardag, foto, känslor, livet | |
#1 - - Inger Stark:

Underbart! jag förstår precis, kommer ihåg mmin första resa till Opatija när jag efter några veckor inte hade värk. hade glömt hur underbart det var, jag tyckte att jag mådde som en prinsessa. De här resorna är värda så mycket. Och du är så vacker! <3

#2 - - Josefine:

Hej,
Jag håller på med en artikel och halkade in på din blogg : ) Håller på med en artikel och undrar om jag skulle kunna få komma i kontakt med dig.
Du får gärna mejla mig så kan jag berätta mer.

Med vänliga hälsningar
Josefine Elfström
reporter Expressen
josefine.elfstrom@expressen.se

Svar: Jag mailar dig. /
Marie-Louise

Upp