smakbox - kan det vara något?

Nu har jag fått hem omgångens nya Smakbox och jag måste säga att jag gillar verkligen konceptet. Några gånger per år får man hem en stor kartong med varor att testa, det är full storlek på varorna så inga prova-på storlekar. Man betalar 189 kr /box men innehållet är värt långt mycket mer, på smakbox hemsida står det att värdet på boxen är mellan 350-450 kr/box.  
 
 
 #smakbox #cafego#sofierokafferosteri #frebaco #kiviksmusteri#åretsskörd #finax #malmöchokladfabrik #zeta#gryneffekten #bonnemamanmarmelad #drinkNOA#NOAmoment #greenchoicesverige#santamariasverige #bonduellemajs#semperglutenfritt #tusentals #Fröbröd#Nyponochchiabröd #lantchips #lantchipseko#heyyum #smartasaker
 
När man fått hem sin box så är det dags att börja testa varorna och sedan ska man helst visa upp det på Instagram och gärna blogga om det (om man har en blogg) men man får även hem ett mail senare där man ska recensera varorna och berätta vad man tycker om dem. Inte allt för tidskrävande tycker jag. 
 
Just nu kan du använda rabattkod rdwy7s så får 10% rabatt på din första box hos Smakbox 

jaha hur blev det med träningen...

Jag skulle ju börja träna igen, klarade några pass nere på SATS och kände mig verkligen på gång. Men som kom långveckan på jobbet som alltid innebär mycket jobb och (väldigt) lite ork efter jobbet - fritid finns tyvärr inte den veckan. All min kraft går till jobbet den veckan sen orkar inte min reumatiska kropp mer. Så den veckan låg träningen nere. Men nu den här veckan skulle jag köra på igen hade jag tänkt men nej då vaknar jag med världens förkylning och feber - som jag i och för sig känt av i kroppen sen i helgen som var men nu bröt den alltså ut. 
Och en annan sak som dök upp i och med att jag började träna var acne, hela pannan är full av acne och ja så blir det alltid i början när jag kör igång med träning. Det spelar ingen roll hur ordentligt jag tvättar ansiktet, hur bra jag äter eller vad jag än gör - när jag startar upp träningen ordentligt så kommer alltid denna acne de första veckorna. 
Jösses jag skulle kunna tro att jag var 14 år när jag ser mitt ansikte i spegeln och inte 44 år som är min rätta ålder. 
 
Just det en sak till som jag glömt berätta om. Nu är äntligen min ansökan om klimatvård för min reumatism inskickad av läkaren så nu kan jag bara vänta och hoppas på att få den godkänd. 
 
 

hur skört är inte livet?

Alltså livet är så skört, så skört. Det vi tar som en självklarhet är för en annan en stor gåva, den vi så högt älskar kan en dag vara borta för alltid. Vissa saker i livet griper tag om en och får en att värdesätta saker på ett nytt sätt. Just nu har jag varit med om en sådan upplevelse och jag inser att vissa småsaker som jag gått och irriterat mig på bara är just småsaker, det finns så mycket större och viktigare saker att tänka på. 
 
Vad gör väl ett par kilon för mycket på våra kroppar? Vad betyder väl vårt utseendet egentligen? Många klagar på ett kilo hit eller dit - men vad betyder dessa kilon om den du älskar inte finns mer? 
 
Nej ingen i min direkta närhet har dött men döden finns nära inpå mig i alla fall och en viss händelse har fått mig att öppna ögonen och verkligen fundera. Fundera på vad som är viktigt i just mitt liv just nu. 
 
Jag tänker nu sätta mig och fylla i Vita Arkivet ordentligt (har nästan fyllt i hela) och jag uppmanar er alla att fylla i ert egna Vita Arkiv - för vi vet aldrig när det behövs...
 
 
 
 
 

nu var det länge sen jag visade mig här...

Ja som sagt det var väldigt länge sedan jag skrev något här nu. Men idag kände jag ett behova av att logga in på bloggen och scrolla runt lite. 
 
Träningen som jag förut var så duktig med har legat i träda i snart 3-4 månader men idag var jag faktiskt äntligen ner till gymmet och körde ett pass. Det gick inte fort men det gick. Jag har sedan i april haft problem med ischias (eller sakroliakaleden) och smärtan strålar ner i hela höger ben och ner i foten på höger sida. Jag fick en kortisonspruta för detta när jag var hos min reumatolg sist då i april men den hjälpte inte mycket och ja självklart borde jag bett om en ny tid till henne men nu har jag inte gjort det utan har en tid den 29/8. Problemet med oss reuamtiker är väl att vi så ofta bara biter ihop och lever med smärtan... Då ska jag även påminna (tjata om) min ansökan om klimatvård som jag så väl behöver nu i höst men som reumatologen inte har skickat in än - trots påtryckningar och tjat från min sida. Men nus ka väl ändå ansökan skickas in hoppas jag, imorgon är reumatologen tillbaka från sin semester så då hoppas jag hon får mitt meddelande och ringer upp mig angående detta. 
 
 
 

RSS 2.0