är så trött...

Just nu är jag så trött på denna värk som jag ständigt har i kroppen. Att ligga kvar i sängen på natten/morgonen gör ont, att gå upp gör ont, att jobba gör ont, att träna gör ändå ondare, att ta en promenad i det fina vädret gör ont till och med att kramas gör ont. Jag är så trött på detta nu! Jag vet att det är en värk som jag får leva med och oftast lyckas jag ganska bra med att just "leva med" det men ibland rinner liksom bägaren över och jag blir bara så trött på detta. Att aldrig få vara helt värkfri. Jag minns inte ens längre hur det känns att vara värkfri och det gör mig faktiskt lite ledsen. 
 
Denna ständiga värk gör att jag väljer bort saker i mitt liv vilket jag helst inte vill välja bort. Men just nu går tex. jobbet före allt annat. Jag orkar jobba men sen är det inte så mycket mer jag orkar tyvärr. När jag inte jobbar vill jag helst slippa göra någonting, helst vill jag ligga i soffan och då väljer jag att läsa någon bok. Böcker har blivit en stor del av mitt liv för jag orkar inte så mycket annat just nu än att läsa just böcker. Skönt iaf att jag orkar det känner jag. Men när värken tar över livet så känns det ganska jobbigt. Jag vet att jag ofta är sur, grinig, gnällig och irriterad - detta märker främst min familj av tyvärr eftersom jag håller dessa känslor inom mig (oftast) när jag är ute bland folk eller på jobbet. Jag vill inte vara grinig och gnällig det är liksom inte jag men ibland är det svårt att låta bli när kroppen värker dygnet runt. 
 
En annan sak som är väldigt jobbigt med denna ständiga värk är att närhet blir en jobbig sak. Jag får ont av kramar, jag får ont av att ligga för nära min man i sängen, jag får ont av beröring helt enkelt och det är väldigt trist... 
 
Så nu har jag gnällt av mig lite - tack...
 
 
 
 
 Bilderna har egentligen ingenting med inlägget att göra.
Bara vackra bilder på olka portar och valv som jag fotade senast när jag var i Spanien. 
 
 
 
 
 
Sjukdom, livet | | En kommentar |
Upp