idag är en bättre dag...

Som alltid går livet upp och ner, känslorna likaså. För några dagar sedan skrev jag om att dagen var dålig och att jag oroade mig över vissa saker. Idag är alltså en bättre dag och jag har bestämt mig för att vissa saker måste bara gå att lösa! Jag vet att jag mår bättre om jag får komma iväg på en klimatvårdresa så att ringa och tacka nej till den är uteslutet - ekonomin får lov att lösa sig på ett eller annat sätt. I värsta fall får jag väl låna pengar känner jag...
 
Skulle jag ringa och tacka nej på grund av ekonomin så vet jag att jag skulle ångra mig rejält och jag skulle få svårt att få åka snart igen på en klimatvårdresa. Har man väl fått den beviljad via landstinget så är det ingenting som man tackar nej till om det absolut inte är nödvändigt. Jag vet också att "resan" upplevs som billig av många och ja det är den om man jämför och vad man får ut av den. Kan jag få 4 veckors klimatvård och slippa en sjukskrivning i höst/vinter så har jag tjänat in de där pengarna som den kostar nästan direkt... Det är så jag får tänka!
 
Så ja den 17/9 åker jag iväg på klimatvård och hoppas på att få bra träning och värme och sol, för jo jag behöver det! Min kropp behöver det! Jag tror till och med att min familj behöver det hahaha.. Min familj behöver en piggare, gladare och en mer mentalt utvilad mamma/fru här hemma. 
 
   
 
kan man hoppas på en lika snygg badmössa i år tro...
 
klimatvård, känslor, livet, reumatism | |
#1 - - Lotta:

Hejsan! Kul att titta in hos dig. Klart du ska åka på resa, precis som du själv skriver så behöver du den. Hoppas och önska att du ska få så mycket sol och värme att du kan värma upp oss när du kommer hem. Nu har jag ju semester om en vecka och då kommer det fina vädret med sol och ljumna kväller. Lovar!

Kram

#2 - - AFA Försäkring:

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/sjukforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Tommy
AFA Försäkring

Svar: Under denna klimatvårdresa är jag sjukskriven i förebyggande syfte, annars är jag inte sjukskriven från mitt arbete och har inte varit på flera år. Tack för att du läste. Tror inte att jag kan få 10% då det är förebyggande och jag inte kommer vara förlängt sjukskriven efteråt.
Marie-Louise

Upp