sommaren 2018

Sommaren 2018 är inte slut än men den här semestern i år känns längre och mer innehållsrik än vad någon semester någonsin gjort. Det kan bero på att mannen min och jag har haft 4 veckor ihop vilket vi nog faktiskt aldrig haft innan - när barnen var små så delade vi upp vår semester så att barnen skulle få vara lediga längre och sedan när de blev äldre så har det varit jag som sommarjobbat i några år då när jag försökte läsa till Arkeolog och förra året så kunde vi inte ta samma veckor för våra arbetsgivare. Men i år har vi haft 4 veckor ihop och vi har fyllt dom med kvalitetstid. 
 
Vi har tex varit 1 vecka på Kreta, en resa som vi har pratat om i flera år men aldrig fått till. Vi hae det så bra så att vi redan planerar nästa sommar men då måste vi ha 2 veckor så att vi hinner med iaf hälften av vad vi vill se på Kreta. 
 
      
   
lite småbilder på vår Kretaresa, ett längre inlägg om Kreta måste komma snart.
 
Vi har även hunnit med museum på hemmaplan i Stockholm. Det är trevligt att turista i sin egna stad också. 
 
      
    
ett litet urval på vår museetur. Först Vikinga Liv, sen Vasamuseét och sist Aquaria. 
Alla tre ligger på Djurgården i Stockholm. 
 
Och igårkväll var vi och såg Lisa Nilsson på Mosebacke. Hon firade "Himlen runt hörnet" 25 år - vi firar 26 år i sommar. 
 
      
Ett litet urval från konserten med Lisa Nilsson. 
 
På måndag börjar jag jobba igen efter semestern och det känns verkligen helt okej. Det var länge sedan som jag kände mig så nöjd med en semester. 
Familj, känslor, livet | |
#1 - - lotta:

Den här sommaren har varit underbar, trotts detta så skulle jag mer än gärna boka en resa nu. Härligt mycket du hunnit med denna sommaren.

ha det gott!

Upp