snart 1 månad...

Snart har jag fixat 1 månad med lchf och det har fungerat över förväntan faktiskt. Jag har ju tänkt mig att försöka köra minst 3 månader med lchf och sen börja övergå lite försiktigt till GI och nu är alltså snart 1:a månaden avklarad. Eller GI och GI jag vet inte riktigt, jag har tänkt tillsätta nyttigare kolhydrater till min kost än vad jag har ätit förut och det kanske är GI. Men om det blir en strikt GI-kost det får tiden utvisa, just nu är det lchf som gäller.

| |
#1 - - Nett:

Härligt när man känner att det funkar, det gör ju att man behåller motivationen :) Kram

#2 - - Sussi:

Vad duktig du är. Jag är en svag svag människa. När jag väl bestämmer mig för att vara "duktig" så ger jag tyvärr upp för fort igen. Nu är jag inne i en period då jag byter ut kvällsmålet mot soppa istället. Får se hur länge det håller i sig ;)



Ha en trevlig kväll

#3 - - Johanna:

BRA JOBBAT!



#4 - - Ama de casa:

Kul att det har funkat så bra!

:-)

#5 - - Stattinskan:

Alltid roligt när man får "lön för mödan"

:-)

#6 - - Lotta:

Jag tycker denna månaden gått så fort. 1 februari om en stund och det är bara en kort månad.

Bra kämpat!

Kram

#7 - - Marie:

Du får känna dig fram när det gäller hur du ska lägga upp kosten, för att vara utan kolhydrater för resten av livet låter jobbigt!



Ha en bra dag!

Kram♥

#8 - - carina:

Visst blir man glad när det fungerar så bra :)

Bra kämpat!

Kramen

#9 - - Pia:

GI innebär ju inte att man inte får äta några kolhydrater alls. Det är ju bara under "avgiftningen" av socker som man ska utesluta allt. Sedan handlar det ju om att äta bl a fullkornspasta och nyttigare bröd än det ljusa.

Bra jobbat!!!

Tack för dina fina ord om mina pysselgrejer!! :o)

Upp