bättre sent än aldrig...

Ja jag skulle ju skriva om mina julklappar och julen igår men det kom lite jobb emellan, jag blev inringd på morgonen ifall jag kunde jobba kväll. Så igår jobbade jag. Jag kommer även att jobba nyårsafton kväll 14 - 20.30 och nyårsdagen dag 7.30 - 15. Känns helt okej, det ger bra med pengar och vi ska endå bara vara hemma på nyår. Så vi äter hummer och myser när jag kommer hem på nyårsafton vid 21 och så går jag och lägger mig efter tolvslaget. Jobbar man inom sjukvården så gör man.

Men nu har jag fotat mina julklappar, tyvärr inte i dagsljus men det får fungera endå.


av mannen min fick jag ett halsband som jag har trånat efter ett tag nu.


en härlig "korg" från Body Shop med doft av cocos fick jag också av mannen (en julklapp som jag får varje år och jag blir lika glad för varje gång - när han började köpa det till mig för 18 år sedan så var det alltid i en korg nu för tiden ligger de i kartonger) och vaniljdoftande lotion och duschtvål fick jag utav min äldsta dotter.


två böcker om Birka och Vasa fick jag utav mellandottern och den andra boken fick jag utan hennes pojkvän.
(det jag fick av äldsta dotterns pojkvän måste fotas i dagsljus så det kommer senare).


min yngsta dotter köpte en tidning till mig. Döttrarna verkar veta precis vad jag vill ha :) Historia och arkeologi och lite "lyx" doft.


De dödas tempel fick jag utav min mamma och (styv)pappa. Mannen min och jag fick en kryssning utav dom också, nu ska vi bara få till en dag/kväll/natt som vi kan åka inom 3 månader.... inte helt lätt.
Kepler´s senaste köpte jag till mig själv i julklapp - visst får man göra så.


av svärföräldrarna så fick jag ett presentkort på Bokia, så detta är en del av det jag köpt, jag har pengar kvar på presentkortet.


mannen min fick ett pocketogram från jobbet och eftersom det är jag som läser här hemma så fick jag välja vilka pocketböcker vi skulle beställa.

Ja det var mina fina julklappar. Nu ska jag bara fråga döttrarna om de kan låta mig använda lite utav deras foton från julafton för jag glömde helt av att fota - hela julafton försvann utan ett enda foto från min sida.
Jul | | 11 kommentarer |
Upp