är vänner från nätet riktiga vänner?

Som jag skrev förut så åkte jag upp till Sundsvall några dagar för att träffa Ann-Catrine - en vän som jag aldrig träffat men som jag känt i flera år. Vi försökte räkna ut hur många år men lyckades inte riktigt, men drygt 5-6 år har vi känt varandra över nätet. Är då vänner man lär känna över nätet riktiga vänner? Ja jag anser verkligen det. Som nu när Ann-Catrine och jag träffades - det kändes som om vi alltid känt varandra och vi hade så mycket att prata om. Jag var inte ett dugg orolig innan jag for upp till henne jag visste att vi skulle få det trevligt, samma sak sa hon. Vi känner ju varandra så att äntligen träffas på riktigt blev mer bara en bonus och det kändes aldrig konstigt. Trots att jag bodde hos henne i några nätter så kände jag mig aldrig främmande utan jag kände mig välkommen direkt och allt bara flöt på. 
 
mycket god mat och dryck fick jag i Sundsvall - och mycket räkor...
 
vacker natur fick jag se också. 
 
 
Lite museum och kulturliv hann vi med också.
 
Vi har redan nu bestämt att jag måste åka upp snart igen för det är så mycket Ann-Catrine vill visa mig där uppe som vi inte hann med nu under dessa dagar. Man tycker att en bokning måndag - torsdag blir långt men det blir det inte alls, mycket försvinner ju i restid...
 
 
Vardag, livet | |
#1 - - Days by Johanna:

Tycker nästan de man lär känna via bloggen är mer riktiga vänner än de utanför, för man hörs varje dag och intresserar sig för varandras liv på ett annat sätt.

Svar: Ja precis :)
Marie-Louise

Upp