att skriva ut klagomål...

Ni vet när jag var så där irriterad på "lövblåsarna" (<--länk) här utanför och försökte mejla lite olika ställen? Jag mejlade till olika aktörer och fick faktiskt tillslut ett svar från SISAB som tydligen är de som sköter underhållet på skolområdet. De blev ganska intresserade över att arbetet inte utfördes ordentligt och att arbetet ofta behöver göras om redan dagen efter. Till hösten ska de ta upp detta på ett möte svarade dom - så får väl se om det blir någon skillnad. Nu har det "peppar peppar" varit lugnt hela denna helgen, kanske har även dessa arbetare fått semester. 
 
Men i alla fall innan jag mejlade så skrev jag ut en fråga på vår lokala FB-sida om det var någon i närområdet som visste var jag skulle höra av mig för att framföra "klagomålet" på detta oväsen. Vissa svarade att de inte visste, vissa kom med förslag, vissa tyckte det var bra att jag tog tag i problemet och ville gärna höra hur det hela utvecklade sig och vissa ansåg att jag bara klagade - att jag skulle låta dessa stackars arbetare arbeta i fred och lite störd får man lov att stå med att bli... Ja så en blandad kompott alltså. 
 
När jag sedan fick ett svar från SISAB så la jag ut svaret på samma FB-sida eftersom jag tänkte att i alla fall vissa ville ha en återkoppling och ja jösses nu får jag minsann höra att jag "är född till att klaga", att det är synd om arbetarna som utför detta arbete och att JAG förvärrar det hela, att "den där jäkla balkongen kan väl inte vara hela mitt liv - gå ut och upplev världen istället" och om jag lyckas få det lugnt i mitt närområde så kommer några andra bli lidande istället för dessa arbetare måste väl få arbeta... Det finns ett fåtal på sidan som håller med mig - men de är få. Just nu känner jag för att ta bort hela jäkla inlägget men samtidigt känner jag att nej varför ska jag ta bort det för, jag har inte gjort något fel. Men när folk som säkert inte ens blir störda av samma problem som jag skrivit om vräker ur sig helt sanslösa kommentarer så blir jag irriterad och ja jag känner för att radera hela inlägget...
 
Så kontentan av detta tycks vara att man ska inte klaga på något man blir störd över för då är man tydligen född att klaga och klagar man i alla fall så är det synd om arbetarna man klagar på för de gör bara så gott de kan. Själv känner jag att om ingen klagar utan man bara låter detta elände pågå varje helg året runt ja då kommer det aldrig att bli bättre, varken på utförandet av arbetet eller dessa arbetares arbetsbörda. För jo jag har också fått höra att det är synd om dessa arbetare som har så mycket de ska hinna med och att det är därför de använder lövblåsare till sand, kottar och skräp och att det är därför de aldrig "hinner" sopa upp det de blåser runt... Men om ingen klagar så kan ju aldrig arbetsförhållandena bli bättre - eller hur? 
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Klart man ska framföra sina synpunkter och åsikter. Det är f*n inte det samma som att klaga!!
En som klagar,klagar och klagar och tar inte tag i saker och ting. Och det är är inte du för för du tar tag i saker och många är det nog som tyckt och tänkt samma som dig men inte "vågat" ta tag i det just för att de är rädda för att ses som klagrövar.
Kram

Svar: ja ibland får man bara nog och måste få framföra sina åsikter, kanske kan något göras åt det om man framför klagomål. Kram
Marie-Louise

Upp