Vaxholm ......

Idag tog vi en tur till Vaxholm och kikade på deras julmarknad och var in och tittade på StorStugans 100 års Jubileum. Svärfar stod och sålde korv på julmarknaden, pengarna gick till Lions och svärmor träffade vi uppe på Storstugan. Tyvärr var vädret väldigt trist, det var blött mörkt och regnigt, men vi hade trevligt i alla fall.



På Storstugan träffade jag en av mina äldsta väninnor, vi är barndomskamrater och lärde känna varandra när våra pappor arbetade tillsammans.  Vi har inte hörts av på bra länge, säkert flera år, det har liksom inte blivit av tiden bara rinner iväg för oss. Men nu ska vi försöka skärpa till oss och ses lite ibland, en fika på stan emellanåt räcker. Tyvärr berättade hon endel tråkigheter som hon råkat ut för på sista tiden och det var mindre kul att höra. Vad man missar saker när man inte tar sig tid att höra av sig till sina vänner. Jag måste verkligen bli bättre på att höra av mig, tiden måste helt enkelt finnas där för att ringa upp mina nära och kära ibland. 


foton : Erika Heidling

Nu blir det lördagsmys med blomkål, brocolli, morötter och vitkål tillsammans med lite dipp och Cola zero. Kanske hör jag av mig lite senare vi får se.
Jul | |
#1 - - erika:

det ser ju ut som sista bilderna hör ihop.

#2 - - Marie-Louise:

Erika: Ja visst gör det, blev bra tycker jag. Försökte först "dela" på bilderna men då hamnade dom snett.

Upp