uppdatering...

Vet ni, om man är riktigt hemsk och skriver på bloggen om hur ledsen och besviken man blev över att inte bli firad ordentligt på Morsdag så får man blommor och choklad av sin make och en hembakad chokladrulltårta av mellan dottern. Trevligt va? Så snart ska vi nog fika lite här hemma, ska bara sätta igång kaffebryggaren först.
Tack kära familjen :)


foto: jag

Familj | | En kommentar |

jag, en hemsk mamma....

Eftersom jag är en sådan hemsk mamma som bloggar öppet om min besvikelse över Morsdag så får jag idag en rulltårta med chokladfyllning bakad till mig. Tack kära dotter! Jag som är så hemska har också fått reda på att jag ska få något som inte har hunnit bli klart i slöjden, jag får det någon gång i slutet av veckan, kanske om det hinner bli klart (hade jag vetat det igår hade jag inte skrivit om min besvikelse, men nu fick jag reda på det idag, så ja inlägget får vara kvar).

Så eftersom jag är en sådan hemska mamma så lyckas jag få mina döttrar att få dåliga samvete över att dom inte "firade" sin mamma igår. Förlåt säger jag till dom, det var inte meningen att ni skulle få dåliga samvete.
Jag behövde bara få skriva av mig, som den hemska mamma och maka jag är så behövde jag lyfta på ventilen och pysa ur mig lite ledsamhet och visa min sårbarhet.
Familj | | En kommentar |

gårdagen...

Jag tänker inte börja ursäkta mitt inlägg igår, det blir bara larvigt, lika larvigt som om jag skulle ta bort det men jag vill förklara mig lite.

Jag står för att jag blev besviken, 1 utav 3 döttrar kom ihåg att det var Morsdag och ja det gör faktiskt lite ont. Ja visst är det ett kommersiellt jippo som handlarna tjänar massor av pengar på och alla sådana förklaringar. Självklart ska inte papporna/makarna köpa saker som sedan barnen ska ge sin mamma. Men eftersom barnen inte tjänar egna pengar så tycker jag faktiskt att pappan/maken kan ge barnen en summa att gå och handla för bara för att visa mamman sin uppskattning och kärlek, ja så larvig är jag.
Sen är det också så här att den här mamman är väl ändå mamma till makens/pappans barn, är det inget att fira tycker ni! Nej jag är inte min makes mamma (skulle aldrig falla mig in, han har en egen) men jag är mamma till hans 3 barn och det tycker jag betyder en hel del.midsommar 1999! foto:jag

Kvällen igår ihop med min mamma blev väldigt mysig och lyckad. Bra teater, god mat och ett trevligt umgänge.
Familj | | 5 kommentarer |
Upp