nedräkning...

På söndag lyfter planet ner mot Spanien och min klimatvård som jag skrev om i mitt förra inlägg (<--länk). Idag jobbar jag mitt sista kvällspass på flera veckor och imorgon fredag är sista dagen jag jobbar innan resan. Så nu börjar nedräkningen på allvar. Jag har packat men vet med mig själv att jag kommer att packa om minst en gång i helgen. Det är alltid något som jag redan packat ner som jag kommer finna onödigt och något annat som åker ner i resväskan istället. Det här med att det är 2 arbetspass kvar stressar mig lite eftersom det känns som om det är en del som jag måste hinna med på jobbet innan jag åker - men jag ska försöka släppa det. Jag har faktiskt kollegor som kan ta över mina arbetsområden! Jag måste inte klara allt. Det är faktiskt en av fördelarna med att arbeta inom vården, vi är fler som har samma ansvarsområde och vi ska alltid "ta över" efter det förra arbetspasset. Ikväll när jag kommer så tar ju jag och min kollega över efter dagpasset och ikväll så tar nattpersonalen över efter oss - och så rullar det på inom vården. Varje "arbetslag" (oavsett tid på dygnet) tar över efter det förra "arbetslaget" och liksom fortsätter med det som det förra "arbetslaget" kanske inte hann med. Ja men ni förstår hur jag menar eller hur?
 
Så nu är det 4 dagar kvar innan resan och jag känner mig ganska lugn. Faktum är att resfebern nästan har släppt och det har att göra med att jag nu nästan har fixat allt inför resan. Försäkringskassan är nästan klar, räkningarna lägger jag in i helgen, packningen är (nästan) klar, jobbet sköter sig självt, transport till Arlanda är fixad, fickpengar växlade och biljetterna utskriva. Ja så ni ser det mesta är färdigt. Så nu snart kan jag liksom luta mig tillbaka och bara ta det lugnt.
 
Dessa bilder är från minklimatvårdsresa 2013.
Även dessa bilder är från 2013.
 
haha bjuder på denna roliga bild, den är från en häftig båtresa jag och några vänner som jag lärde känna 2013 tog en av kvällarna då 2013 i Spanien... 
 
Nu när dagarna rusar iväg här hemma inför resan så slår det mig att dagarna kommer rusa iväg lika fort där nere. De 4 veckorna där nere kommer gå sjukt fort - i alla fall ibland. Vissa dagar där nere kommer gå långsamt (de dagar som hemlängtan till familjen kommer - för ja såklart kommer de dagarna) eller de dagar som själen kommer ikapp och saknade eller sorgen över något/någon kommer och jag blir ledsen och låg där nere (för ja jag vet att de dagarna också kommer där nere det gör de alltid - det är som om själen kommer ikapp när jag får ta hand om bara mig själv). Men för det mesta kommer dagarna att rusa iväg även där nere i Spanien...
Benalmadena, Familj, klimatvård, reumatism | |
#1 - - Lotta:

Åhhh så härligt! Hoppas du har en fantastiskt resa med alla de speciella tillbehör som behövs när man ska återhämta sig.

Ta gärna med lite sol hem ☀️!

Kram

Upp