-2,2 kg...

Nu har jag då varit på viktväktarna och vägt mig, det visade sig vara -2,2 kg. Jag skrev ju att jag enligt vågen på vintersol gått ner drygt 4 kg, det stämde alltså inte riktigt. Antingen så har jag ätit lite väl mycket god mat sedan jag kom hem plus tårta igår eller så visade vågen på Vintersol inte riktigt rätt. Vågen som fanns där var en sån där gammal sak som man ska fibbla med 60 - 70 - 80 kg och sen finlira med 1 - 2 - 3 kg, ni vet en sån där gammal som sen ska bli vågrät och inte "tippa över" pilen. Väldigt konstig förklaring på en våg ser jag nu, men kanske förstår ni hurdan våg jag menar eller kanske inte. Den var inte digital i alla fall så mycket kan jag enkelt säga.

Men jag är nöjd med mina -2,2 kg, det är ungefär -0,5 i veckan faktiskt. Och eftersom jag under 4 veckor tränat väldigt mycket så lär jag ha mera muskler nu och som alla vet väger muskler mer än fett, eller hur?

Idag har jag promenerat som en tok, sammanlagt blev det nog nästan 1,5 timme. Först promenad till pendeltåget, sen promenad till viktväktarna, sen promenad från viktväktarna och promenad från pendeltåget, sen ner till centrum för att möta äldsta dottern och sen hem. Så nu har jag faktiskt ont i ryggen och låren. Men imorgon ska jag ner till friskis&svettis och köra ett pass.
Vikt och motion | |
#1 - - Malde:

Bra! Fortsätt så!



Kram

Upp