hemma....

Ja då var jag hemma igen da, 4 veckor går så fort. Jag mår så mycket bättre nu både kroppsligt och själsligt, så nu hoppas jag bara på att det får hålla i sig ett bra tag.

Hemresan igår gick bra, men det blir lite träligt att flyga i 6 timmar. Sen var det problem med platserna ombord, 2 väldigt långa killar (män) skulle sitta bredvid varandra i ett säte för 2 och det gick bara inte, eftersom den ena behövde ha sina ben snett åt sidan (båda 2 är över 190 cm långa och den ena är rullstolsbunden). Eftersom jag har kortast ben (av vi som reste i gruppen då tänkte jag) så erbjöd jag mig att byta plats. Det fungerade väldigt bra, lite trångt för benen men det gick och det hade aldrig gått att dom 2 skulle sitta bredvid varandra, det hade slutat med att den ena av dom hade fått stått upp hela flygresan. Men eftersom jag var så "snäll" som bytte plats så bjöd flygvärdinnorna mig på drycken till maten och en påse chips och en påse godis....

Väl på Arlanda så gick det väldigt smidigt, bagaget kom ganska snabbt och jag han säga hej då till nästan alla i gruppen :) Väl ute ur tullen så möter jag mina äldsta tjejer. Dom står där i ankomsthallen och väntar och tindrar, så lycklig jag blev av att möta dom. 4 veckor utan familjen är en ganska lång tid men det har gått bra och nu är jag ju hemma igen.

Idag blir det till att packa upp, kolla all post, tvätta och sen bara umgås med barnen och maken tror jag. Måste komma på någon god middag som jag har saknat under min resa, kanske spagetti med köttfärssås :) nnja vi får se. Jag kommer nog i alla fall laga middagen idag tror jag.

Nu ska jag sätta mig med en stor mugg kaffe och öppna post. Kaffet där borta var inget vidare så nu får jag ÄNTLIGEN en mugg gott kaffe. Det enda kaffet som var gott var Baracito ute på något café.
Teneriffa | |
#1 - - Malde:

Välkommen hem! Vi syns väl på måndag :-)

#2 - - Heleena:

Men välkommen hem!!!



Kram Heleena

Upp