Promenad....

Nu ikväll tog mellantjejen och jag en snabbpromenad på ca:45 minuter, välbehövligt. Jag måste hålla i den här konditionen nu när jag har lyckats arbeta upp den under 4 veckor. Ska verkligen försöka komma ut på minst en promenad om dagen på ca: 45 - 60 minuter, nu är det ju barmark så nu kan jag inte skylla på halkan och snön längre. Allt jag kan skylla på nu är allt grus som ligger kvar på promenadvägarna, men det gör ju bara promenade lite extra jobbig....

Har varit ute på Facebook idag och hittat lite vänner från Vintersol/Teneriffa, känns roligt att man kan fortsätta umgås i alla fall på distans. För jag känner en tomhet och en saknad idag. Vänner som jag har umgåtts med dagligen i 4 veckor liksom bara försvann vind för våg på Arlanda och nya vänner som fortfarande är kvar nere på Teneriffa, det känns lite trist och vemodigt. Men samtidigt är det så skönt att vara hemma med barnen och maken. Tänk om man kunde leva i dubbla världar, då skulle jag leva både familjeliv och Vintersol liv, då skulle jag kunna få ut det bästa av två världar och kroppen och psyket skulle må bra tror jag.

Familj | |
#1 - - Helena:

Ja du... Tänk om man kunde få det bästa av två världar! Vilken dröm.

Härlig känsla att träffa man och barn igen! Och kul att få "träffa" dig lite mer frekvent på din blogg!!

Kram HElena

#2 - - Ulrika:

Härligt att du haft det bra. hur känns det i kroppen?

Förstår att du saknar dina vänner.

Varm kram och välkommen hem.

#3 - - Marie-Louise:

Ulrika: Kroppen känns så mycket bättre, eller ja den gjorde det innan vardagen kom rusande. Vännerna saknar jag något enormt just nu, men det mattas väl av snart.

Helena: Ja nu blir det mera frekvent här på bloggen :)

Upp