upp och ner....

Mina dagar är verkligen upp och ner just nu. Igår var livet verkligen neråt och idag har livet varit helt okej.
Ganska märkligt. Idag har jag till och med orkat baka kanelbullar, det hade jag aldrig gjort igår.
På något konstigt sett så kan jag önska att dagen på måndag kan vara lite mera ner än upp eftersom jag då ska till läkaren. Vore ju konstigt att gå till läkaren och be om hjälp när man har en uppåt dag....
Nu är ju i och för sig mina uppåt dagar inte så där jätte uppåt, men ja ni förstår hur jag menar va. Mina neråt dagar är ju bra mycket djupare än vad mina uppåt dagar är höga, så visst behöver jag hjälp. Även fast vissa dagar kan var helt okej... Oj nu krånglade jag in mig i alla ord tror jag.


Utanför våran port så har någon fixat en mycket fin rabatt. Tack kära du som gjort detta. Det är verkligen mysigt att komma "hem" till denna fina rabatt.
livet | |
#1 - - Akkeleia:

Så underbart att det finns människor som vill glädja sig själv och andra med "egna" rabatter. Tänk vad några blommor kan göra i en annars ganska grå och stel stad. :o)

Bästa hälsningar

#2 - - Anki:

Visst är det fint att bli välkomnad med blommor!

#3 - - Marie-Louise:

Akkeleia & Anki*: Det är underbart att det faktiskt finns eldsjälar som orkar och vill göra det fint för andra. Det är så trevligt att komma runt hörnet och mötas av en rabatt full med påskliljor :) det värmer i hjärtat att någon vill göra det fint för andra.

Upp