valborg....

Idag är det valborg, här hemma blir det en lugn valborg med en liten yngsta dotter hemma och sjuk. Hon lyckades vara sjuk förra valborg också, då åkte hon på scharlakansfeber, idag är det halsont, heshet och lite feber.

Dom 2 stora tjejerna ska nog ut ikväll. Dom vet vad som gäller men vi, både jag och maken, vet ju hur valborg kan bli för tonåringar, så vi håller oss hemma och är beredda på att gå ut och hämta/möta om det skulle vara något. Man kan inte göra så mycket mer, jo vi tar en tur ner till valborgsmässoelden och kikar lite, håller lite koll.

Det blir våran valborg det, hur blir er?


bild:google

Igår kväll hade vi förresten ett riktigt oväder här ute. Det började åska och blixtra och sen öppnade sig himlen, det riktigt vräkte ner regn här ett tag. Men lika fort som det kom lika fort var det över. Höll väl på max 15 minuter, men vad det regnade.
Familj | |
#1 - - 2barnspappan:

Blir en lugn valborg, är bortbjuden men inte sugen på att gå dit.



Gud vad mysigt med åska och blixtar! =)

Hoppas du får en fin dag.

Kram

#2 - - inger stark:

Min och Ingvars valborg blir inte så lugn men det är mysig stress. Vi flyttar ut till kolonistugan idag, sedan blir det lite fest med några andra kolonister, tidig morgon i morgon det är ju 1:a Maj

#3 - - Marie-Louise:

Inger: Mamma jag hoppas att 1:a maj blir en bra dag för er och att ni får fint väder under demonstrationen :)

Jag måste komma ut till stugan snart och kika vad ni har byggt. Skulle behöva komma iväg till Plantagen också och handla lite till balkongen...ska bara orka ta mig i kragen och göra det också. Kram älskade mamma

Upp