boktips...

Bok tips denna gång blir: Först när givaren är död av: Anna Jansson.

" Somliga anser att Frida Norrby blivit förvirrad och paranoid efter makens död och kanske är det sant. Natt efter natt ger hon sig ut och gräver enligt de kartor hon funnit i hans bankfack. Med stigande förvåning inser hon att de dokument hon fått i sin hand kan skriva om Sveriges historia. Bara man finner biskopsgraven. Men allt är inte idyll i det skira landskapet runt Roma Kungsgård. En natt brinner Frida Norrbys lilla stuga ner till grunden och den gamla kvinnan befaras ha omkommit."


foto:jag

Boken var väldigt lättläst och intrigen relativt bra. Det sorgligaste med hela boken var nog när man fick reda på att en av de gamla damerna hade blivit tvingad till att för ca: 70 år sedan gift sig med sin egen våldtäktsman, allt för att inte snacket skulle gå på byn. Annars kan jag rekommendera denna bok om man vill ha en lättläst bok där man inte behöver tänka så mycket för att läsa.
bokrecesioner | |
#1 - - Agneta:

först o främst...grattis på din födelsedag!

Och vilka bra bilder den nya presenten tar, kul med systemkamera, använder vår alldeles för lite och nu blev jag sugen att ge mig ut med den igen!

TAck för boktips, just nu så sitter jag på en camping i Kosta och skulle behöva en bra bok, läste ut den sista jag hade med mig igår

#2 - - Helene:

Kul med bok-tips = )

Jag har läst dom andra böckerna med Anna Jansson men inte denna !!

Ha en skön helg !!

Kram Helene.

#3 - - soffie:

har läst alla hennes böcker och jag gillade även denna,

Ha en goo kväll

#4 - - Agneta:

men jisses...jag fick liksom för mig att det var söndag idag! Sorry, har nog haft semester lite för mkt denna sommar verkar det som?

#5 - - Helene:

Ha en bra dag !!

Kram Helene.

#6 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Roligt med lite boktips :)

Gillar Anna Janssons böcker, tycker (precis som du skriver) att hon sriver lättläst och spännande :)



Önskar er också en fin fin söndag!

Kramar

#7 - - Agneta:

kollade av med familjen och de höll med om att NU var det söndag :-)

så...grattis på födelsedagen!

Upp