boktips....

Nu kommer ett boktips till.

Systerskap av : Katerina Janouch.

"Familjen Lunds hus på Lingängstorget är till salu. Efter Johns otrohet har paret separerat och plötsligt är Cecilia varannan-vacka-mamma. För att döva sin saknad efter familjelivet kastar hon sig in i arbetet som barnmorska och låter sig uppslukas av dramatiken på förlossningen. Medan omgivningen förväntar sig att hon ska gå vidare och fullfölja skilsmässan har hon själv inte riktigt hunnit tänka efter. Singellivet känns ovant och svårt,men kanske kan mötena med John hos terapeuten hjälpa henne att få ordning på tillvaron?"



Den här boken var bättre än den första. Kanske beror det på att mycket av händelserna utspelar sig på förlossningen och jag är som jag sagt tidigare lite förlossningstokig. Katerina skriver bra och har ett flytande språk som gör att boken blir lättläst. Spänningen som ska bli i boken försvinner lite eftersom allt klaras upp direkt, spänningen byggs inte riktigt upp utan allt bara stökas över och löser sig. Det kan jag tycka är lite synd. Men jag vill gärna läsa del 3: Hittebarnet, men jag väntar tills den kommer ut på pocket.
bokrecesioner | |
#1 - - Maja:

... har också läst den, jättebra.

#2 - - Agneta:

oj, vad du hinner läsa mkt. Önskar jag hade hunnit hälften,men ska kanske prioritera om lite isåfall? ;-)

Sv; De vet ännu inte om det går att göra vid ryggen eller inte, isåfall är det nog en stelop av alltihop som gäller. Läkarna har just haft team-konferens så vi håller tummarna för att brevet kommer snart med något positivt att berätta. Just nu är det bara smärtlindring som sker inne på sjukhuset

#3 - - pillan:

tack för boktipset

#4 - - maria:

den ska jag köpa..vad heter den första boken ? det är väl en serie ?



hoppas du mår bra ?

kramen

#5 - - claudia:

I vilket program är din header gjord? :D

Upp