gröna bananer...

Jag håller på bakar en butterkaka och så kommer min kära make och dotter in i köket. Så håller dom på och larvar sig om att det luktar bak och pruttar med munnen och så. Då säger jag: Ni är som 2 gröna bananer. Va, va då?, säger dom. Ja lika omogna, svarar jag. Hahaha dagens skratt fick i alla fall jag.
Familj | |
#1 - - Ingrid:

Man behöver inte baka buttra kakor. Har ett superrecept på en glad kaka med just bananer, fast mogna ;) Kul att du hittade min blogg för ett tag sen. Vore kul att veta vad som förde dig dit?

#2 - - Agneta:

tack...ska försöka komma ihåg detta svar! Kan komma att behövas idenna familjen :-)

#3 - - elli:

:) :)



Det håller jag fullt och fast med dig om, något måste absolut göras och något radikalt.



Men tyvärr så frodas ju mycket ohälsa i hemmiljön och de barn som verkligen behöver ha sina föräldrars stöd har ju sällan det...Och mycket av barns problematik kommer ju tragiskt nog från hemmet.



Vet inte hur många samtal man som lärare har suttit i där man verkligen har försökt att komma fram till åtgärder men som inte föräldrarna stöder eller ens att de kommer till mötet. Tråkigt men sant och det gör ont i hjärtat.

#4 - - Emilia:

Haha, fyndigt :)



Håller helt med dig!! Och som Ellinor säger, mycket ohälsa finns i barnens hemmiljö och det skulle förmodligen bara bli värre med en "otrygg" förälder i klassrummet...



Nej, Björklund får allt tänka om lite!

Upp