värk ....

Just nu vill inte min kropp som jag vill, jag har konstant värk och vill just nu helst bara ligga ner och läsa. Men jag får allt bita ihop och försöka röja lite här hemma.

Det slår aldrig fel, när det är så här fuktigt och klibbigt i luften så får jag alltid mera ont i kroppen. Jag trodde att värmen som vi hade för några veckor sedan skulle göra mig gott men tji fick jag. jag har haft värk hela sommaren och jag tror att det är den här fuktiga och klibbiga luften som förvärrar min värk. Det är därför det alltid känns bättre utomlands tror jag för där är det varmt men med torr luft. Det är en helt annan värme där än här.

Efter att jag börjat med boktips så har jag märkt att jag skulle kunna lägga upp hur många som helst, jag läser ju hela tiden så det blir några böcker per månad. Men om jag skulle lägga upp alla boktips så skulle det här bli en bokblogg och så var det inte riktigt meningen att det skulle bli. Så jag lägger in lite boktips lite då och då och sen annat emellan, ibland får ni säkert många boktips efter varandra medan det kanske blir lugnare på den fronten ibland.

Nej nu ska jag försöka sätta igång här hemma bara en mugg kaffe till så kanske det ska gå.

Sjukdom | |
#1 - - Aggie:

Asch då, inte trevligt med värk, kan få den muntraste på fall. Hoppas du kan vila ikapp dig.



Jo, min jord till rödbetorna är ny och väldigt näringsrik och jag tänkte att det kanske är för bra för bladen är stora som mina rabarberblad, så det verkar som om det växt mer eller mindre ihjäl sig ovan jord och inga betor finns det under.....jag vet inte, men det är min enda teori....



Jordgubbarna gör ju revor, långa "trådar" som hänger ut och på dessa trådar blir det blad med jämna mellanrum och vid bladen en liten knöl. Om man lägger ner knölen i jord och med jord över så rotar den sig och man kan sen klippa av "tråden" till moderplantan. Fiffigt, eller hur!



Lycka till!



Agneta kram

#2 - - Renée:

Värk är så trist... Jag mår oxå MYCKET bättre utomlands, speciellt nu när vi var i USA märkte jag skillnad! Mest märker man det när man kommer hem tycker jag... Tänk om man kunde bevara den känslan av att må bra så som man bevarar alla andra minnen...

#3 - - Lotta:

Tråkigt att behöva ha värk, den suger så mycket energi som man vill ha till andra roligheter i livet.

Vi hade 96% luftfuktighet här igår och det var så mycket syre i luften att jag hade överskottsenergi.

Kram

#4 - - Agneta:

tråkigt att höra att du har sådan värk just nu och att inte ens sommarens värme gjort dig gott! Tycker för min egen del att det funkat rätt bra under sommaren men nu i omslaget är det inget kul alls.



Har du någon gång provat hälsobad i Ungern, vet en som tipsade om det och hennes värk försvann efter dessa bad ett tag iallafall, hon åker ner 2 ggr om året.

Upp