jag bjuder på lite Stockholm...

Jag satt och gick igenom lite foton som jag tog i höstas och jag hittade så många Stockholms bilder. Inte så konstigt kanske eftersom jag bor i Stockholm. Så jag tänkte jag bjuder på några bilder här och som vanligt så är det jag som har fotat och jag har inte gjort något med fotona, inte redigerat eller lagt på ljus eller så utan bilderna är "original".
Gamla Stan:



Mårten Trotzig gränd och andra foton från Gamla Stan. Foto:jag

Söder:




Bilder från Söder. Foto:jag
foto | |
#1 - - Kristina:

Du är så fantastiskt duktig på att fotografera! Älskar bilderna från Söder, det är våra gamla kvarter - vi bodde på Katarina Bangata nära Nytorget.

#2 - - Matilda Barnboksillustratör:

superfina foton! extra roligt att du lyckats fota utan att få med en massa människor, tycker alltid att det är en massa folk överallt! jag vill också ha foton på "bara husen" :) men nu fick jag ju se dem här istället, hihi!

stockholm är så vackert tycker jag!

#3 - - Anette:

Åh vilka fina foton. Nu blev sugen på en tur till stora staden. Är ju ner ganska ofta, men då i jobbet, och då finns ju ingen tid att går runt och njuta av alla fina byggnader.

#4 - - Nett:

Underbara bilder.. duktig du är :)



Blossa Lingon, kommer från willys :)

#5 - - Matilda Barnboksillustratör igen:

sv: tack så jättemycket! ja, känslan är verkligen svår att beskriva.. men liksom bara följer med på något konstigt sätt. och har all energi i världen trots att man egentligen BORDE vara hur trött som helst! underligt det här.. och jag lär förmodligen undra om ett tag hur sjutton jag orkade med allt flängande nu. haha..

kram till dig!

#6 - - erika:

sv: ja fast om det ska fungera till en budget så finns det film hos clas ohlson och batterier hos kjell&company mamsi lilla

#7 - - Petra:

ÅÅ underbara söder..

#8 - - Agneta:

väldigt fina bilder, visst märker man skillnad på vilken kamera man använder och framförallt att man själv börjar våga experimentera mera. Du har blivit en jättebra fotograf!

#9 - - Stina:

Underbart vackra bilder, man känner nästan som om är där och går på riktigt!

#10 - - Ylva:

Jag älskar Gamla stan och du tar jättefina bilder där! Min bror bor på Söder så jag brukar hänga i Gamla stan när jag hälsar på.

#11 - - Krönikören:

Tack för titten hos mig! Alltid roligt med nya bekantskaper.



Fotot av Mårten Trotzigs gränd är kanon!

#12 - - puzzelkvinnan:

Oj,vad jag längtar till storstaden....snyggt

Upp