lite avslaget så här...

Det känns lite avslaget så här efter jul. Inte så mycket händer, vi sitter vid våra datorer och orkar egentligen inget annat.

Boken jag läser: Igelkottens elegans, är så där. Den är bitvis lysande, bitvis långtradig och bitvis orkar jag inte riktigt läsa den känner jag. Eventuellt får den vila till sig ett tag, jag ska läsa lite mer i den idag så bestämmer jag mig sen. Det finns andra böcker som väntar, så kanske byter jag helt sonika bok.

Jag har lagt in lite nytt på Tradera. Så nu hoppas jag att det inte ekar lika tomt i alla andras plånböcker som i min, jag behöver bud på mina auktioner. Ska lägga in lite till senare idag.

Snart åker jullådan fram igen så att dessa små rackare får åka ner i den igen. Nu vill jag inte ha tomtar framme längre. Tänk vad fort man kan ledsna på något som man flera veckor innan längtar efter. Jultomtar, julpynt, julmat: allt detta längtar jag efter innan jul och nu dagar efter julafton så har jag redan tröttnat på allt detta. Märkligt.

foto:jag
Allmänt | |
#1 - - maria:

Jag har oxå börjat se mig mätt på våra tomtar men några dagar till får dem hänga med :)

Ska bli roligt att träffa kusinen igen...

Tänk att di mamma och hennes kusin aldrig stött på varann trots att dem ändå bor nära varann...



Kramar

#2 - - Anonym:

Julkaktusar som är så fina :)

Lägg gärna ut ett foto på den :))

Kramar till dig!

#3 - - Johanna:

Ja det är lite synd för jag trodde den skulle vara bättre.... :) Jag läste i omgångar så då gick det bättre, så det gör du nog klokt i och göra så :)

#4 - - JUNIGIRL:

Ja, det ska bli spännande verkligen! :)

#5 - - Lejonkvinnan:

Jag satte upp mina tomtar tidigt i år, och de börjar bli lite trista nu, men de får nog hänga kvar till trettonhelgen eller så. Det beror på när granen börjar barra :)



Kram till dig vännen!

#6 - - ansepanse:

ja konstigt är det men jag brukar ha kvar julpyntet till efter trettonhelgen

kramar

#7 - - inger starkStark:

Jag får inte tröttna före den 16 januari, då ska barnbarnen storma in och göra rent hus med julen. Då kommer en bukett tulpaner på bordet och alla blomfröer ska beställas. Skickar inbjudan till mina älsklingar endera dagen

#8 - - Kristina:

Jag är också sån, tröttnar nästan direkt efter jul. Det enda jag kan sakna när jag tar bort julen är adventsljusstakarna och stjärnorna.

#9 - - Agneta:

jag borde oxå lägga in en del på Tradera, sitter med tre påsar med kläder (barnens mest) som ska in. fast Per har ju datorn hos sig på sjukhuset så utan den är det svårt ;-)

Upp