- 24 grader......

I morse när jag gick upp vid 7 tiden så hade vi minus -24 grader på balkongen. Minus -24 grader! har vi någon gång under denna vinter haft så kallt? SL rekommenderar oss att stanna hemma idag om vi kan.
här såg det ut i morse vid våran ersättningsbuss i Farsta. Alla tjejerna är hemma idag. Minstingen är dunder förkyld, äldsta kom inte till skolan pga, t-banan och ersättningsbussarna och mellan är hemma med värk i kroppen.

Själv gick jag och la mig igen när vi insåg att ingen skulle kunna komma iväg och sov tills nu, kl: 11.30, det behövde jag nog. I natt har det släppt i bihålorna så jag har vaknat av att jag behövt snyta mig. Halsen känns lite bättre, men inte bra och nu börjar magen förklara krig emot penicillinet. Så jag har Proviva hemma som får dricka idag, käka yoghurt ska jag väl också göra och sen har jag några magtabletter kvar som vi inte behövde använda i Egypten, så dom tar jag nog. Att magen alltid ska reagera på penicillin, så tröttsamt.

Vardag | |
#1 - - Ulrika:

Tack så mycket för dina kommentarer och roligt för mig att du orkat gräva dig tillbaka och läsa. :)

Det vore mkt intressant att få läsa om dina track-operationer. Jag känner ingen som har eller har haft track själv så det vore intressant.



Sedan Jens föddes kommer tankarna ofta över mig, vad mina föräldrar fått gå igenom på grund av min sjukdom och alla komplikationer den fört med sig. Min pappa ser jag som världens starkaste, det är han och jag som kämpat ihop i alla år. Mamma har varit med mina småsyskon och lidigt mycket själv. Allt som hänt har självklart påverkat hela familjen.

Jag hoppas jag aldrig någonsin kommer behöva gå igenom samma sak som de gjort.

Hoppas nu du kommer må bättre och att magen lugnar ner sig. själv har jag fått mig en kur nu så om några dagar är jag säkert mkt bättre i halsen. Tack och lov brukar jag aldrig få problem med magen på grund av pencillinet.

Stora varma kramar till dig från mig.

#2 - - Daniel:

Hoppas magen lugnar sej mot kvällen och du snart e som återställtd!!

Upp