kan någon byta med mig....

Jag har så ont i mina ben idag och inte bara idag det har jag ofta. Kan någon snälla byta ben med mig. Just nu sitter värken mest i benen och ryggslutet och det är så jobbigt. Jag orkar ju ingenting. Jag orkar inte promenera för benen gör för ont, jag orkar inte vara uppe för benen gör för ont, jag orkar inte städa och dammsuga för ryggen gör för ont, satan för denna reumatiska värk. Snälla ge mig en superstark värktablett så att jag kan få vila ifrån denna jäkla värk ett tag, jag står snart inte ut. Blä säger jag bara, vilken jäkla början på det nya året. Kanske skulle jag dra något gammalt över mig och komma fram nästa år?

Sjukdom | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Sitter själv med värk idag, men trotsade den och gick en promenad ändå...kanske inte så bra för jag mår inte bättre i kväll..rygg, händer, fötter och höft skulle jag vilja byta ut. Eller åtminstone få redan på varför...

Men jag skickar en styrkekram, delar värktabletten och filten och hoppas att dagen i morgon är bättre ;)

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: jag hoppas verkligen att du snart kan få komma till en reumatolog. Idag har jag haft en skit dag, jag skulle nog ha behövt gå ut på en promenad men jag bara orkade inte när jag såg isgatan här utanför, glida runt ute på isen med mina onda ben och rygg, nej tack inte idag. Jag har ju värktabletter, men ibland, som idag, önskar jag mig något ännu starkare som verkligen kunde ta bort värken ordentligt. Kanske en Citodon eller så ;) men istället är det bara att bita ihop. Tur jag har bloggen nu så att jag kan gnälla lite här när det är som värst, då slipper familjen höra allt ;) Kram på dig!

Upp