Kolsyreis....

Idag fick vi hem mat, jag kör med hemkörning av mat, det har jag gjort i några månader nu och jag är så himla nöjd. Vi bor 3 trappor upp utan hiss och med 3 barn i huset så går det ganska mycket mjölk, yoghurt, juice m.m. så att kunna sitta hemma i lugn och ro och klicka fram vad jag vill köpa via internet och sen få det packat, hemkört och uppburet för alla våra trappor ja det är verkligen värt att betala en hemkörningsavgift för. Men idag då så hade jag beställt hem frysmat och då får man alltid med kolsyreis, kallas visst också för torris, i en separat påse i pappåsen, så att maten ska hålla sig fryst och kolsyreis är ju så roligt att leka med. Vi lekte Hemliga Arne, kommer ni ihåg honom från Trazan och Barnarne? Man måste absolut akta fingrarna för isen är så kall att man bränner sig på den om man tar på den, det vet mina barn såklart, men bara så att ni vet att vi inte låter barnen leka hur som helst med kolsyreisen. Men idag lekte vi hela familjen och jag lyckades ta lite roliga bilder på det.




lite diskmedel i så blir det så här :)


Med i en av påsarna fanns också smakprover på nya Bugg. Kommer ni ihåg bugg? Det blev grymt bra bubblor utav Bugg kommer jag ihåg. Men ja idag fick vi med smakprov på nya Bugg och nuförtiden är dom socker fria. Jippi tycker jag som viktväktar, då kan jag med gott samvete testa dom.
Fotona tagna av mig.
Familj | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Vad härligt med hemkörning! Sådant finns inte här på "landet".

Kul bilder, har aldrig stött på kolsyreis faktiskt :) Tänk att det kan vara kallt så att man bränner sig!



Ha en fin kväll !

Kram

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Ja visst är det lite konstigt att man kan bränna sig fast det är så kallt. Första gången vi fick hem kolsyreis ville jag spara den i frysen men det gick inte berättade min man, för i frysen skulle kolsyreisen smälta.... Konstigt tycker jag fortfarande men okej jag litar på honom. Kolsyreisen är visst runt -79 grader.

#3 - - Daniel:

åååh måste testa!!

Upp