Otålig...

Att jag alltid ska vara så otålig. Jag skulle få svar om datum angående min resa till Vintersol förra veckan, resan kan ni läsa om här, men inget brev har kommit. Så nu försöker jag febrilt att ringa ner till Teneriffa för att kolla. Då upptäcker jag att den jag ska tala med är på semester. Och ja då kan ju inte jag bara lugnt vänta tills hon är tillbaka, nej jag vill ha svar nu, så här sitter jag nu med telefonen i högsta hugg och försöker få tag på någon annan. Hamnade i telefon kö och blev bortkopplad... Jag hatar att bli bortkopplad! Så för att lugna mig lite loggade jag in här och skrev detta, men nu ska jag försöka ringa igen. Jag vill veta mitt datum. Jag vill kunna sätta upp bra viktmål inför resan (jag måste/vill gå ner några kilo innan resan) och jag vill att min familj ska kunna landa ordentligt i när min resa på 4 veckor blir av. Plus att jag behöver informera arbetsförmedlingen och a-kassan i tid, eftersom man får en sorts sjukskrivning när man reser på rehabiliteringsresor så måste det ordnas med försäkringskassan också. Så ja, jag kan inte bara sitta här och rulla tummarna utan jag vill veta så att jag kan planera.

Uppdatering: 9 mars är det preliminära datumet som jag fick nu över telefonen. Jippi, det var precis den tiden som jag önskade. Så om allt går i lås och inget ändras så är jag på vårdresa/rehabiliteringsresa 9/3 - 6/4-2010. Då ska jag nu sätta upp ett realistiskt viktmål inför det preliminära datumet.


Foto taget av mig.
Sjukdom | |
#1 - - Lena:

Vad härligt!!!! Skönt att få vara i solen så länge :) Hoppas du blir bättre då, Kram!

#2 - - Marie-Louise:

Lena: Ja dom där rehabiliteringsresorna är guld värda för mig. Jag mår bra flera månader efter dom. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått en resa beviljad, det är visst väldigt svårt att få någon resa nu. Landstingen drar in på dom något enormt, dom tycker inte vi reumatiker behöver rehabilitering. Det kanske är bättre att sjukskriva oss, eller hur tänker dom?

Upp