spikmatta....

Eftersom jag har haft ont i ryggen och huvudet hela dagen idag så kom jag till slut på att jag skulle ta och lägga mig på spikmattan ett tag, det brukar nämligen lätta något då med värken. Men idag blev jag så fasligt illamående när jag låg där på spikmattan. Jag har aldrig förut upplevt det och jag har haft min spikmatta i snart 1 år.  Jag kunde bara ligga 10 minuter, sen trodde jag att jag skulle sy rakt ut och jag som brukar kunna ligga drygt 30 minuter. Har ni upplevt illamående utav spikmattan någon gång?


bild:google
Sjukdom | |
#1 - - Marlene:

Inte just av spikmattan, men av bad har jag fått den reaktionen. När jag fryst riktigt mycket och haft ont och sen lagt mej i ett riktigt varmt bad, då har jag blivit illamående några gånger. Det kanske är kroppens sätt att reagera på den brutala behandlingen?

#2 - - regnnatt:

Hm, hade tänkt nämna min spikmatta i ett inlägg, nu kan jag ju faktiskt kommentera här istället ;-)

Fick i julklapp, så är sent på det - tycker om. Inte direkt mot min värk, men väl som avslappning - framförallt mentalt. Lyckas ofta slumra till... Illamående har jag varit förskonad från, men har läst att det är den intensiva smärtan som framkallar sådan. Kanske blev det helt enkelt för mycket för dig, just den gången. Googla på spikmattor så finns det hur mycket som helst att läsa :-). Ha en bra dag. Kram och tack för din omtanke nu under min deppiga tid i livet.

#3 - - Marie-Louise:

Tack för era svar. Ja det gjorde ondare den här gången än vad det gjort förut när jag legat på spikmattan så det var nog kroppen försvar kanske som satte in. I och för sig hade jag redigt ont i rygg, nacke och huvud innan jag la mig på spikmattan, så det blev nog helt enkelt för mycket för min kropp just i går. Ska googla lite på spikmattor nu.

#4 - - Lejonkvinnan:

Det har hänt, det och att min yrsel blivit värre. Det brukar vara när jag har rejält ont och musklerna är spända till tusen. Kanske är någon reaktion i kroppen, brukar bli likadan av massagen ibland.

Men spikmatta - I like!

Kramis

#5 - - Daniel:

nej faktiskt inte men hört om många som fått det

Konstigt!!!

#6 - - Marie-Louise:

Måste ha varit något tillfälligt. Jag låg på spikmattan nu idag på förmiddagen och det gick hur bra som helst. 30 minuter kunde jag ligga där och nu känner jag mig alldeles varm och avslappnad, så skönt. Precis som det ska vara efteråt tycker jag :)

Upp