bröst...

Tänk om alla flickor, kvinnor och tanter kunde vara stolta över sina bröst.

Min kära underbara dotter skriver ett inlägg idag på sin blogg om nackdelen med stora bröst.

Våra flickor och unga kvinnor skulle behöva få vara stolta över just deras bröst. Dom skulle behöva få känna att just deras bröst är bäst i hela världen. Deras bröst ska en vacker dag ge näring och mat till ett barn om det vill sig så väl.

När jag var ung så tänkte jag inte så mycket på mina bröst faktiskt, dom bara fanns där. Jag tror att det är mera "hysteri" över utseendet och brösten idag (känner mig lastgammal när jag skriver detta). Jag hade i och för sig ganska små bröst innan jag fick barn så jag behövde inte ha bh och brösten var inte i vägen då jag skulle springa eller göra kullerbyttor eller stå på huvudet. Jag tror inte riktigt att jag började tänka ordentligt på mina bröst faktiskt innan jag skulle amma. Jag tänkte inte så mycket då heller om jag ska vara ärlig för jag tog för givet att amningen skulle fungera och det gjorde den också. Men sen efter amningen så märkte jag att brösten inte var som innan, då började jag tänka på dom, främst för att jag nu måste ha bh. Men också för att jag nu är stolt på ett annat sett över mina bröst, visst dom hänger och är uttöjda och lite ledsna, men dom gett mina 3 underbara döttrar mat. Under deras första månader så överlevde dom på grund av att jag kunde ge dom mat från mina bröst och det är ganska underbart. Visst skulle dom ha överlevt även om mina bröst inte hade kunnat ge dom mat, det finns nappflaskor och ersättning, men att få amma sina barn är speciellt.  Jag tror också att man genom amningen knyter en viktig kontakt till sitt barn, inte bara det att man ger dom mat utan dom får närhet, värme, dofter och hjärtljud.

Så alla flickor, kvinnor och tanter ska vi inte få vara stolta över våra bröst, hur dom än ser ut bara för att det är våra bröst? Ge min kära dotter lite positiva bröstkommentarer, hon behöver nog det ;)
Vikt och motion | |
#1 - - SOFFIE:

va bra skrivet,mi bästa väninna har fått tagit bort det ena bröstet i cancer å det andra för ökad cancer risk,så man ska vara glad åt det man har,

jag är stolt över mina hängande skinnlapapr som gett 3 barn mat:)

må gott

#2 - - SOFFIE:

skinnlappar ska det stå!

#3 - - maria:

Jag har ammat fyra underbara barn och amningen ger en speciell närhet och ett band :)

Mina 2 yngsta barn har jag ammat dem 2 första åren...2 yngsta i 6 månader...



Kram

#4 - - Inger Maryissa:

Ja, jag önskar också att alla kvinnor oavsett ålder kundet vara stolta över sina bröst och tycka om sina kroppar som de är.

det har blivit så utseendefixerat nuförtiden,

och många går efter olika skönhetsideal och vill se likadana ut.

Det är trist tycker jag.

Samma som du, när jag var ung, så tänkte jag inte så mycket på mina bröst och jämförde inte alls med andra.

Jag hade också ganska små bröst innan jag fick barn, och sedan blev de större.

Tyvärr kunde jag inte amma min dotter och kan tänka mig det är en speciell upplevelse.

Men det gick bra i alla fall och jag höll henne tätt intill mig när hon fick nappflaskan.

Upp