fredagsmys....

Nu är det dags för fredagsmys. Vi har ätit hemmagjord pizza idag och snart blir det nog en film och godis (kvar från igår), lite ostbågar och cider kanske också slinker ner i magen.

Äldsta dottern och jag hade tänkt oss en kvällspromenad ikväll men alltså jag tror inte att den kommer att bli av om jag känner oss rätt. Och just nu är det faktiskt lite kyligt här, bara 18 grader har vi. Nu har vi varit bortskämda med värmen så länge att det här känns kallt. Så ja jag tror helt enkelt att den där promenaden  tar vi kanske imorgon.

Vi har förövrigt en ganska så knasig katt här hemma. Hon "pratar" med oss hela tiden, ibland så räcker det med att man tittar på henne så "pratar" hon och hon är så sällskapssjuk att det är inte klokt. Säger man hennes namn så svarar hon direkt och har man varit hemifrån så skäller hon på en när man kommer hem, världens utläggning har hon vid ytterdörren, som om hon har suttit och väntat på en (värre än en orolig mamma). Hon förföljer oss runt i hela lägenheten och ska alltid vara där vi är. När vi sover ligger hon alltid i våran (husses & mattes) säng och hon ska ligga närmare oss än vad våra egna barn gjorde då de var små, hela natten så ligger hon tryckt intill någon av oss (mest husse om jag ska vara ärlig). Om vi (husse & matte) pussas eller så blir hon svartsjuk och försöker komma emellan, lyckas inte det så blir hon sur och travar iväg med svansen högt i vädret. Hon är verkligen en väldigt speciell katt. Katter brukar ju vara självständiga djur men inte våran lilla katt inte, hon bara måste vara med oss hela tiden och se efter vad vi gör.
När man klappar henne så börjar hon alltid att slicka på våra händer och armar. Och ofta sitter hon bakom mig i soffan på kvällarna och snusar och slickar på mitt hår. När jag äter ostbågar så sitter hon alltid nedanför och tigger. Hon är så himla söt och go, men vad trött jag kan bli på henne ibland, att alltid bli förföljd då man är hemma är lite jobbigt....

Familj | |
#1 - - Inger Maryissa:

Tack för kommentaren hos mig.

Jo, vi var många Comhem kunder som hade problem med digital-tv

och jag läste sedan att det var hos dem som förut hade UPC som Comhem sedan tog över.



vilken söt liten kisse ni har, och hon liknar min förförra katt.

Min förra kisse var likadan som er kisse..."pratade" en massa och kom alltid när jag sa hennes namn.

och hon ville också ofta alltid vara med mig överallt och sov med mig om nätterna.

När jag gick och la mig så la hon sig ovanpå mig nära mitt hjärta, och det var så mysigt att somna med en kurrande kisse.

Men hon kunde bli sur om jag rörde på mig för mycket,

och jag kunde ett par gånger vakna av att hon fräste :-D

precis som hon ville säga:- ligg stilla matte :-) och så klättrade hon upp på mig igen :-)

Visst är katter mysiga och roliga djur

#2 - - Lotta:

Underbara jobbiga katter, ligger de inte på tidningen så sitter de framför datorn. Vår katt vet verkligen var hon inte ska vara.

Men vi älskar henne för den hon är :-)

#3 - - Agneta:

de är mysiga de små liven, tyvärr kan vi inte ha en här hemma då både min man och son är allergiska mot katter annars hade jag gärna haft en katt.

Som svar på om inte familjen där flickan var hörd e något, så nej..det verkar inte så för de var helt oförstående till uppståndelsen i området. Vilket är ännu konstigare då det igår var ca 30 grader varmt och rimligtvis borde de ha både altandörr och fönster öppna. Jag har inte lagt mig i fortsättningen men får säkert reda på lite mer efterhand då vi bor i ett radhusområde där som i o för sig är rätt stort men vi barnfamiljer har iaf lite kontakt med de flesta.

Upp