Jamie Oliver i Sverige...

Just nu på kanal5 är Jamie Oliver i Sverige, ett riktigt trevligt och mysigt program. Dom där blåbärsbullarna måste jag testa och knäckebrödet. Det var roligt att se våra "nationalrätter": ärtsoppan, kräftorna, rödbetorna, knäckebrödet m.m. Och ja Sverige är ett unikt och fint land på många sett! Tänk vad hemmablind man blir.

Han är helt förälskad i våran mat verkar det som och han tycker att vi kryddar våran mat så mycket. Lite roligt tycker jag då vi ofta får höra att Svensk mat är så klen i smaken. Men han jämför väl med Engelsk mat och då blir väl allt kryddigt och gott kanske, jag vet faktiskt inte för jag har aldrig varit i England så jag har aldrig testat deras mat, så jag går på rykten.


bild:google
Tips | |
#1 - - Agneta:

såg att han var i Sverige när jag bläddrade förbi, men har lite svårt för just honom så det var inget jag stannade kvar vid...tyvärr kanske?!

Sv, det är mkt man har kastat för att man inte trodde att man skulle använda det någon gång igen men just saftsilen gör jag mig inte av med :-) även om det nog var minst 3-4 år sedan den användes senast!

#2 - - Marie-Louise:

Agnetha: Jag tycker han är lite charmig jag, med sin läspning och allt :)

#3 - - Stattinskan:

Jag såg det också ... tufft att våga sig på surströmming (som är MUMS)

Upp