mörkrädd....

Jag är mörkrädd. Så fort jag är ensam hemma blir jag mörkrädd det räcker med att ett av barnen är hemma så försvinner min mörkrädsla men i natt var jag mörkrädd. Lampan på toaletten fick lysa lika så spisfläkten och jordgloben i äldsta dottern rum. Byggställningarna utanför fönsterna gör ju inte mörkrädslan mindre precis. Men jag klara det, jag vet att det inte är farligt jag är bara mörkrädd.

Imorse vaknade jag av att det slog och bankade som bara den utanför sovrumsfönstret så jag kikade ut och såg att dom (byggjobbarna) höll på att ta ner takrännorna utanför vårat fönster. När jag lagt mig igen så hör jag världens surrande och tittar ut igen och ser att ett helt getingbo har lossnat så jag slog fort igen fönstret. Vi har alltså haft ett stort getingbo utanför vårat sovrumsfönster.


Men nu måste jag kolla när dom ska fixa/byta våra fönster, det känns som om dom kommer närmare och närmare oss och vi har inte fått någon lapp i brevlådan om när dom ska komma. Ska nog ringa på grannen idag och se om dom har fått någon information om när dom kommer dit. Det vore inte så roligt om dom ringer på dörren här en morgon och vill in och byta fönster och jag inte har tömt ett enda fönster. Måste verkligen kolla upp detta idag.

Uppdatering: Ringde och kollade om fönstrena, det verkar som om dröjer 1 vecka eller 2 innan dom hinner hit till oss och vi skulle få avisering i brevlådan i god tid innan så att vi hinner fixa tillgängligheten innan. Då vet jag det. Då kanske jag skulle ta mig till Rengsjö då i några dagar. Om jag bara får passning av katten, eller ska jag ta med henne kanske?
Familj | |
#1 - - erika:

tror misse är så nyfiken att hon och erik skulle klara av att vara tillsammans

#2 - - emelie:

ta med henne du och kom :D men sätt henne i koppel haha, puss

#3 - - Marie-Louise:

*Emelie & Erika*: Jo jag skulle gärna komma upp med katten om jag hade haft busspengar :( får se hur jag gör. Om inte annat så ses vi på söndag, eller? Jag kanske åker upp när ni kommit hem så får ni passa katten ;) Puss & Kram

Upp