råttor....

Står nu ikväll i godan ro på balkongen och bara kikar ut och märker liksom i ögonvrån hur något rör sig väldigt fort på marken vid soptunnorna. Och ja var det inte det äckligaste djuret jag vet som sprang där, en stor fet råtta. Alltså fy fan rent ut sagt. Man vet ju att dom finns här runt i Farsta, tex, på väg till centrum ser man dom ibland och så men inte precis här där vi bor. Eller jo det är klart att jag vet att dom finns men jag har inte sett dom förut. Vid våran gård har vi ett fritids och det verkar som om råttorna bor under deras lekstuga/redskapsbod. Jag har nu ikväll felanmält detta till hyresvärden och hoppas nu på att dom kanske kan lägga ut gift eller något, ja hoppas kan man väl alltid få göra.

Detta skrev jag: Det bor en råttfamilj under lekhuset/redskapsboden på fritidshemmet (namnet på fritidshuset) och vid vårat sopnedkast. Stora råttor springer fram och tillbaka utanför porten till Torsbygatan 15. Kanske kunde ni lägga ut råttgift eller något nu då det verkar som om fritidshemmet håller semesterstängt.

Och bloggknasig som jag har blivit så försökte jag få till ett foto på dessa äckliga råttor som sprang fram och tillbaka men det blev inga bra kort. Kanske lika bra det så slipper vi/ni se dom. Men blä för vilda råttor!
Allmänt | |
#1 - - Charmiga Pinglan:

Ja, FY! De är riktigt äckliga!!

#2 - - Anonym:

hallå där!

Gud så varmt det är ute. Men tur vi har sol så man kan vara ute sent på kvällen och fotografera.



Njuter du av denna värme?

#3 - - Ulrika:

Tack goa du.

Hur mår du i dina leder?

I början av förra året och sedan någon gång under våren tappade jag två ögon... Var väldigt dålig i händerna under den tiden så jag skylle rpå det. Men denna gång har jag inget att skylla på, bara klantighet. :)

blä för råttor. :(

Önskar dig en fin dag.

Varma kramar!

Upp