fredag....

Fredag igen, vart försvinner veckorna egentligen. Började med de antidepressiva tabletterna i onsdags, känner inga biverkningar ännu och om jag känner något annat är nog alldeles för tidigt att säga.
Men jag hade tänkt att ta sovmorgon idag också när alla hade gått till skolan och jobbet men jag kunde inte somna om, ja ni läste rätt, jag kunde inte somna om. Det händer aldrig mig, jag kan somna om vart som helst. Men imorse kunde jag alltså inte det så vi 9 tiden bestämde jag mig för att dra på mig träningskläderna och gå till gymmet. Jag började med Crosstrainern och orkade 30 minuter idag, det är rekord. Visst var benen som spagetti mot slutet men jag var inte helt slut, konstigt. Sen körde jag lite styrketräning och bollövningar ihop med stretching, en riktig bra dag på gymmet med andra ord.

Det andra bytet av medicin håller jag på att fundera på hur jag ska göra. Självklart kan man inte kasta medicin för närmare 12000 kr men eftersom dom inte hjälper mig tillräckligt så känns det lite knasigt att behöva ta dom i 4 veckor till. För tänk om den andra medicinen fungerar jätte bra och jag får riktigt bra verkan av den, då har jag "slarvat" bort 4 veckor av sommaren. Jag funderar på att hämta ut den nya medicinen och låta de andra 4 ligga kvar i kylen, de håller i mer än 1 år till, för kanske tål jag inte den andra utan behöver byta tillbaka till den gamla eller något sånt. Men blä vad svårt jag har för att bestämma mig för hur jag ska göra. Jag vill inte slösa bort medicinpengar men jag vill inte heller slösa bort halva sommaren på nästan overksam medicin. Snälla ni, hur skulle ni göra? Hur tänker ni om detta? Snälla hjälp mig att fatta ett bra beslut...

Jag har vilat/sovit lite nu på eftermiddagen men inte lika länge som jag brukar. Antagligen bara tillfälligt men jag är inte lika trött idag som jag brukar vara. Så vi får se hur kvällen blir, antingen däckar jag tidigt eller så lyckas jag hålla mig vaken och se en film med maken, återkommer med det.

Till middag idag blir det grillade kryddkorvar med hemlagad potatissallad. Jag har gjort en potatissallad på majonnäs och gräddfil och en med vinägrett, så har vi lite val möjligheter.


foto:jag
Vikt och motion | |
#1 - - Malde:

Svårt beslut att ta, men jag tycker att du ska vara egoistisk och prova den nya medicinen. Som du sa kan du spara den gamla i kylen ett bra tag till, ifall den nya inte skulle fungera så bra som det var sagt.

Kram

#2 - - Marie-Louise:

Malde: Tack för ditt kloka svar. Ja jag ska nog vara egoistisk den här gången :) /Kram

#3 - - inger stark:

Jag tycker som Malde, ta din nya medicin och spara den gamla tills du vet, min älskade dotter

Upp