skolavslutning....

Idag hade mina 2 yngsta barn skolavslutning så nu är det sommarlov. Imorgon slutar äldsta tjejen 1:a ring. Vad tiden går fort, jag fattar inte riktigt vart den tar vägen. Att jag har så stora barn att de slutar 1:a året i gymnasiet är inte klokt sen en som slutade 5:an och en som slutade 8:an och jag som minns det som igår när man stod på dagisgården och lyssnade på deras fina sånger.

Skatteåterbäring var det idag också. Det sitter inte helt fel med lite extra klirr i kassan just nu. Jag hade tänkt spendera dom på en väldigt speciell grej, vi får se om det blir så, det återstår att se. Ska kika runt lite imorgon kanske så får jag bestämma mig sen hur jag ska göra, beror på pris och så.

Imorgon ska jag röntga ryggen, är lite nervös faktiskt. Jag tycker inte om trånga utrymmen och det här blir trångt. Det är magnetkamera röntgen utav rygg och nacke så jag kommer få ligga i ett rör och så låter det så dant när man ligger där, det brukar ta 30 - 45 minuter. Jag har gjort det förut för många år sedan och jag gillar det inte, men det går. Bara jag kommer ihåg att blunda hela tiden så att jag inte ser hur instängd jag är så fungerar det, sen får man ju ha hörlurar på och det hjälper lite faktiskt. Men det är morgondagens problem.

Sen har jag ökat dosen idag på mina Cipralex och det verkar fungera bra med dom tabletterna. Nu måste jag bara snart ringa till doktorn och säga det så att han skriver ut ett recept på flera, men 1 vecka till ska jag nog ta dom innan jag ringer honom, man vet ju aldrig med biverkningar och så. Men just nu känns det helt okej i alla fall.

Familj | |
#1 - - Malde:

Skönt att det känns bra med medicinen! Hoppas att det fortsätter så.



Jag har också fått skattepengarna idag, och för hälften av dem har jag betalat tre timmar med personlig tränare. Undrar vad jag har gett mig in på... Det blir säkert bra!



Kram

Upp