sovmorgon...

Jag älskar att få sovmorgon. Imorse gick jag upp med halva familjen vid 7.00 och satt och var heldö under deras frukost så när dom hade gått iväg så kröp jag ner i sängen igen och sov till 11.10. Det känns så skönt i kroppen och knoppen att ha fått sova ut så länge. Så nu har jag intagit min frukost/lunch och är inne på den andra muggen kaffe och jag känner hur jag vaknar till liv hela jag. Nu ska jag lapa sol en liten stund på balkongen med en bok och sen blir det dammsugning och skura golv till eftermiddagen som står på schemat. Ska köra några maskiner tvätt också, men det gör jag ju varje dag så det ingår i de dagliga rutinerna.

Balkongen ja, v.23 (är väl nästa vecka tror jag) ska hyresvärden påbörja fasadrenovering hos oss och balkongrenovering, så balkongen kommer bli plomberad. Lagom till sommaren och allt. Alla blommor som står på balkongen nu får nog åka ut till mamma och I´s kolonistuga för vi får inte plats med alla blommor inne i lägenheten. Lite trist att det ska renoveras precis lagom till sommaren men ändå skönt att få det gjort snabbt. Vi fick höra för 1,5 månad sedan att det skulle renoveras inom 2 år så vi trodde faktiskt att vi skulle få vänta länge, men så blev det inte. När dom var här för 1 månad sedan och inspekterade fasaden och balkongerna så kollade dom våran balkong 2 gånger, vi har visst sprickor i både taket och golvet på våran balkong. Men balkongen är inte plomberad ännu och de sa inte att jag inte fick vara där ute, så jag är på balkongen nu så länge som jag får.

Familj | |
#1 - - Åsa:

Åh, va avundssjuk jag blir! Vill också ha sovmorgon, Elsa gick upp 5.30 och därmed jag också. Snark! Trist med balkongerna! När de renoverade balkongerna i vår förra lägenhet så använde de nåt jättestarkt medel som luktade in i lägenheten. Elsa var helt nyfödd då så vi var tvugna att fly, hoppas de inte gör nåt sånt hos er!

Upp