3 dagar...

Nu är det 3 dagar kvar. Resväskan är nästan färdigpackad, den är proppfull. Jag har en kofta som jag vill ha med mig men som jag faktiskt inte vet vart jag ska få ner, det är fullt i väskorna. Får kanske ta den över armen...
Nu ska jag ner till centrum och inhandla det sista tänkte jag. En liten väckarklocka behöver jag köpa, hittar inte den jag hade förra gången. När jag tänker efter är det nog det ända jag behöver köpa faktiskt, skönt med tanke på att jag inte får ner så mycket mer. Handbagaget skulle kunna rymma lite till, men viktmässigt är det fullt där.

Just nu är det 23 grader varmt nere på Teneriffa och det ska hålla i sig hela nästa vecka i alla fall, sen ska det visst bli runt 20 grader veckan efter det. Men allt känns bättre än det här vintervädret. Fast det är klart jag vill ha sol och värme, jag vill kunna bada i havet och jag vill kunna strosa runt i lätta sommarkläder, så visst vill jag har varmare än 20 grader det ska jag inte ljuga om.

Snart kommer äldsts dottern hem, hon kom hem från London igår kväll men fick sova över hos pojkvännen till idag. Vi tyckte att det var bättre att hon åkte hem med dom, dom landade på Skavsta flygplats igår kväll vid 21.15. Men snart kommer hon hem, jag längtar efter henne. Det ska bli spännande att se vad hon har handlat i London och få se hennes bilder därifrån. jag har aldrig varit i London men skulle väldigt gärna åka dit, det känns som om man i alla fall ska dit 1 gång i sitt liv, eller....
Teneriffa | |
#1 - - erika:

du vill också till london ju :(

#2 - - Marie-Louise:

Erika: Klart jag vill. Men man ska ha råd också :( Vi får väl spara...

#3 - - Lejonkvinnan:

Det närmar sig! Hoppas att värmen kommer att stiga!



Jag har inte heller varit i London, skulle vara kul att åka dit någon gång ( men jag är flygrädd, men har flugit) får hoppas att det blir så.



Massa kramar min vän!!

#4 - - Anna:

Ha en underbar semester =)

Upp