mor/dotter kväll.....

Våran mor/dotter kväll igår blev väldigt bra. Vi började kvällen på Burger King, jag tog en hamburgare och light läsk, skippade pommes fritesen. Sen åkte vi då in till Globen och hade en väldigt trevlig stund på tunnelbanan, så himla mysigt att hinna prata ordentligt med bara yngsta dottern, ingen som lade sig i eller avbröt.

Sen gick vi till Globens härliga godisaffär, oj så mycket gott godis dom har där. Vi köpte varsin påse med smågodis, jag tänkte jag skulle packa ner min så att jag har lite "vanligt" godis på Teneriffa då godissuget kommer. (där nere har dom inte samma sorts godis som vi, det är bara väldigt sött och mycket färgämnen i)

Vi letade oss fram till rätt entré och ställde oss i en lång kö fram till där vi kunde köpa en Tokio Hotel tröja och en Tokio Hotel affisch, och en ljusstav som skiftar färg och som det står Tokio Hotel på. Dom skulle ha börjat spela 19.30 men dom var försenade och började först vid 20.45, men vad gjorde det när dottern bara lös upp och blev lycklig så fort dom klev in på scenen. Dom spelade sen fram till 22.00 ungefär och sen lyckades publiken ropa in dom på 3 låtar extra. Jag måste säga att jag tyckte dom var helt okej, det var bra gung i låtarna och hela Globen sköd av lycka.

Lite gran kändes det som om jag var tillbaka till min egen ungdom då jag var och såg Mötley CrueHovet, vad kan jag ha varit, 18 år kanske. Det var tider det ;) Då var Skid Row förband och det var nästan så att jag och min kompis G faktiskt tyckte att dom var bättre. Men det kanske hade att göra med att sångaren i Skid Row var så himla snygg...


bilder: google (klickbara bilder)

På något sett så påminner Tokio Hotel om Mötley Crue, till både stil och musik. Eller ja, tycker jag i alla fall.
Nöje | |
#1 - - Malde:

Det låter som en alldeles underbar kväll för er!



Kram

#2 - - Lejonkvinnan:

Visst är det härligt att få göra något med bara ett av barnen ibland? :)



Ha en fin kväll!

Massa kramar

Upp