idag har jag...

Idag gick jag upp med familjen och åt frukost, okej jag gick och la mig sen igen till 10.00 men ändå. Jag har slängt skräp i miljöstugan, fixat lite på balkongen, bakat bröd, fixat linser till dottern och ny synundersökning, köpt tvål och nu lagat middag. Ändå känns det som om jag inte har gjort någon nytta alls idag. Vad är det för fel på mig? Varför tycker jag inte att det jag gör duger?
livet | |
#1 - - regnnatt:

Men du, så är det emellanåt (ofta rent utav) och ju oftare vi sedan tänker att "ja så är det, jag är trött och kass" ju större växer sig de tankarna. Du fick gjort förbaskat mycket mer än vad jag fick idag. Trösta dig med det ;)

Ps. Serva famijen med frukost slutade jag med för en herrans massa år sedan. Den fixar var och en efter eget behag (har gjort sedan ca 10 års åldern, vilket är bra lärande) och äter var man vill, dvs vid köksbordet eller i mysfåtöljen/soffan. TV har vi däremot aldrig igång, oftast inte radio heller. Tidningsprassel räcker långt Det är dagens lugna mysstund och ingen behöver vara social då. Det har fungerat utmärkt i vårt hem. Traditioner behöver inte se ut som när vi var barn och lyckligt familjeliv har inget att göra med om man äter frukost tillsammans :)). Däremot har vi alltid försökt äta tillsammans på kvällen även om det blir sent! Skapa du dig dina egna familjetrad.

Kram.

#2 - - Lejonkvinnan:

Sv: nä, är man förkyld så kan det trigga i gång andra saker tex feber och mer förkylning. Då är det nog skillnad om man har feber pga reumatismen, då är det ju ingen infektion....eller nåt tror jag :)

#3 - - Anki:

Självklart har du gjort en del i dag men det är som man aldrig blir nöjd. Kram

Upp