idag ska jag....

Idag ska jag ringa tandläkaren, ska bara peppa mig själv lite till först. Jag vet att jag måste gå till tandläkaren och alla tjatar så förbannat om att jag måste gå dit, men det tar emot. Jag är rädd och jag skäms. Jag skäms för hur mina tänder ser ut, eftersom jag är rädd för tandläkaren så går jag inte gärna dit vilket börjar synas nu på mina tänder. Främst på tänderna långt bak i munnen, dom som jag biter ihop då jag sover. Och det är dessa sönderbitna och trasiga tänder som jag skäms för. Vad säger man till tandläkaren då han/hon undrar varför man inte har lagat dom tidigare, självklart säger man att man har tandläkarskräck, men även fast jag skulle berätta det så skulle jag skämmas. Tänderna är ju något som alla vet att man måste ta hand om, så är det bara. Och är man då tandläkarrädd och tycker att det är ytterst obehagligt att gå till tandläkaren, ja då går väl tänderna sönder. Det spelar ju ingen roll att jag borstar tänderna minst 2 gånger varje dag, sköter man inte underhållet på tänderna så går dom sönder.

Ja på den här bloggen får ni veta mycket om mig. Nu fick ni precis veta att jag är tandläkarrädd och att mina tänder håller på att falla sönder. Och att det är en sak som jag skäms för, jag skäms för att tänderna börjar falla isär.

På måndag ska jag till kuratorn igen. Det känns bra. Jag har en hemläxa som jag ska försöka göra, men jag har inte börjat på den ännu.
Jag ska säga hur mitt Grundtagande är, - hur är jag? - hur tror jag att jag är? -hur ser jag på mig själv? ja typ så. Ska försöka sätta mig med det nu. Ska bara läsa lite om Grundtagande först, så jag verkligen vet vad det är jag ska göra.
Sjukdom | |
#1 - - Malde:

Har precis kommit hem från jobbet nu. Hoppas att du har varit hos tandläkaren nu, eller får komma dit snart. Jag har i alla fall en väldigt bra, lugn och glad tandläkare, och hennes tandsköterska är likadan hon. Det är faktiskt nästan kul att gå dit och träffa dem ;-) De håller till på Hornsgatan. Du kan få namn och telefonnummer om du vill.



Som jag skrivit tidigare, så rekommenderar jag en bettskena. Den gör att jag inte biter sönder tänderna så mycket.

#2 - - Marie-Louise:

Malde : Tack, jag har fått en tid på måndag, det var den första tiden dom hade, blir det värre under helgen får jag åka till S:t Erik. Bettskena ska jag verkligen försöka få, jag väntar fortfarande på min käkutredning, kanske kan jag få bettskena genom det tänker jag, då kan jag om jag har tur få det billigare (eventuellt får jag käk&betthjälp till högkostnadspris, väntar på svar).

Trevlig helg vännen. /Kram

#3 - - Malde:

Det vore verkligen bra om du fick en bettskena, och gärna med rabatt. Min kostade 2000:- för flera år sedan, men är värd sin vikt i guld och mer därtill.

#4 - - Sofie:

Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :)

Upp