storsjöyran....

Mellantjejen vill hemskt gärna gå på Storsjöyran, med mig. Tänk va att hon vill åka på festival med mig, med sin mamma. Men inte sjutton kan hon och jag bo i tält med våra onda kroppar, vi skulle ju vara ledbrutna i flera dagar efter åt, så hur bor man då. Jag har inte bil och körkort, så bil kan vi inte åka dit och därför kan man inte sova i husvagn, tåg får vi nog ta dit till Östersund, men hur bor man där, billigt. Är det någon som läser här som vet vart man kan bo billigt i Östersund? Vill storasyster A kanske följa med och köra bil, ta med sig L eller S? Hihi försöka måste man i alla fall, eller hur syster...?

Jag skulle verkligen vilja åka på detta med min dotter, inte bara för att det är så många bra artister utan för att få göra något bara hon och jag. Tänk vilken känsla att få göra något sånt med sin dotter. Vi brukade gå på konserter ihop, mellantjejen och jag, innan hon var stor nog att gå själv och jag älskade det. Jag skulle gärna följa med fortfarande men jag får inte riktigt tror jag. Antagligen vill hon ha med mig på festival bara för att hon vet att hon inte får åka själv, men jag tänker prompt se det som att hon faktiskt vill åka med mig, så det så!


Nöje | |
#1 - - erika:

faktiskt 15årsgräns på campingen :( tänkte mest för att du gillar melissa och winnerbäck (a)

#2 - - Malde:

Finns det något vandrarhem i närheten?

#3 - - Marie-Louise:

Malde: Ska kika på det. Borde finnas det, festivalen är mitt i stan så det borde finnas massor av ställen att bo på, egentligen.

#4 - - Maria:

Hejsan! Vad roligt att du hittade till min blogg =)

Visst är det väl kul när ungdomarna faktiskt vill ha med en annan på festival? Min äldste son som är 21 år skulle vilja ha med mej och min sambo på Hultsfred eller Arvika och vi tar det som en komplimang!



Läste att du har Bechtrews, det har min sambo också och det är ingen trevlig sjukdom när man ser hur den kan bryta ner kroppen, mycket värk fyy

Så vi är lite av den sjuka familjen, men vi försöker ändå att hitta ljusglimtar och kämpa på!



Kram till dej och välkommen tillbaka

//Maria

#5 - - Syster Yster:

Du får väl försöka övertyga L & S om att dom vill dit med sin gamla mor. Winnerbäck och Melissa Horn är dom enda som jag känner igen, förutom KENT då ;) Fast vad kostar det egentligen, är det alla dagar som ni har tänkt? Då måste det nog bli tält. Annars blir det för dyrt hur man än gör... Jag lovar inget, men man vet aldrig :)

#6 - - Marie-Louise:

Syster yster: Nja jag har väl tänkt mig 1 dag, fredagen då de flesta bra är. Tält vet jag inte om våra kroppar klarar av riktigt. Puss & Kram :)

Upp