en riktig slödag med lite nervositet i magen...

Igår kväll så skickade jag tillslut in min tenta, nu är det gjort. Nu kan jag inte ändra något eller lägga till något. Det känns så skönt att ha skickat iväg den men samtidigt nervöst. Jag hade en mardröm i natt att en lärare ringde och sa att min tenta var helt fel, jag hade helgen på mig att skriva om. Drömmen kändes så verklig att jag behövde kontrollera telefonen, hade jag svarat i den eller var det bara en dröm. Åh det var hemskt. Så nu går jag runt med en nervös klump i magen samtidigt som jag tycker att det är så skönt att den är ivägskickad....

Nu idag har jag en riktig slödag, jag sov till lite efter 11 och har bara glidit runt hemma, i eftermiddag blir det ett pass nere på gymmet.


foto:jag
Vardag | |
#1 - - emelie:

SVAR: ne inte jag heller. gillar färgerna i den första och flätan i den andra men ja, jag förstår hur du menar, den där handen ser inte så snäll ut. puss!

#2 - - Sand mellan tårna:

Förstår att du är nervös men det kommer säkert gå toppen bra.

#3 - - Pia Hagman:

Släpp ångesten!!! Den är inskickad, det spelar ingen roll om du tänker på vad som kanske skulle ha ändrats ovs.. Nu ligger det i bedömarens händer och det ska du vara orolig för, innan du vet hur det blir. Troligen skulle du ha oroat dig i onödan! :o)

Kram!

#4 - - SOFFIE:

håller alla tummar å tår att du klarade den,usch va nervöst det är innan man får svar,

ha en trevlig helg

Upp