men vad f*n, varför....

Varför ska det alltid strula till sig, varför kan saker och ting aldrig vara enkla. Nu skulle jag få a-kassa september ut fast jag har börjat studera men så idag upptäcker jag att arbetsförmedlingen har strulat till det och avskrivit mig från 8/9. Så nu måste jag gå ner till arbetsförmedlingen med mina papper från a-kassan för att verkligen visa beslutet och då förhoppningsvis bli påskriven igen till sista september. Alltså jag sa allt detta till arbetsförmedlingen redan i början av september och ändå blir det så här. Jag har inte råd med allt detta strul. Jag hoppas innerligt att det ordnar upp sig.

Uppdatering: Man kan visst bli avregistrerad på arbetsförmedlingen över telefonen hur enkelt som helst, bara för att arbetsförmedlingen missförstått allt man sagt. Men att påanmäla in sig igen det är värre det. Då måste man gå till arbetsförmedlingen personligen, för man måste kunna visa legitimation, så att dom vet att jag är jag, men det behövdes absolut inte vid avregistreringen. Mysko... Efter 45 minuters köande och ungefär 10 minuters förklaring (fast jag hade beslutet från a-kassan med mig) lyckades jag bli påanmäld igen. Så nu hoppas jag att a-kassan fått alla mina handlingar imorgon när jag ringer dom, så att jag får lite mera pengar.
utbildning | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Okej, nu förstår jag vad du menade på fb. :( Jobbigt med strul.

Min andra blogg är ju min fotoblogg, den adressen har jag ju på fb du vet.... :)



Kram

#2 - - Ninni:

Näää va jobbigt:( Hoppas det löser sig.



Läste här nedanför..en pappa som är bilskollärare du har ju alla chanser i världen att får ett körkort=)



Ha nu en skön dag, kramen

#3 - - Ann Catrine:

Suck!

Vad kan man säga, AF och FK kör sitt eget race dom..

Passa dig som du inte blir avregistrerad IGEN när du ringer dom nu!



Kram

#4 - - Linda:

Det där är väl rätt typiskt!!??

Jag avskyr det system som är, även om jag inte är arbetslös men jag har hört talas om allt.

F-kassan är heller inte rolig. Jag lessnade på dem och avbröt min sjukskrivning sista augusti. Men borde med facit i hand förlängt den, men jag var så otroligt less.

#5 - - Ninni:

Okey då fattar jag...kram

#6 - - Sand mellan tårna:

Åh sånt stul är så irriterande och tidskrävande. Hoppas det löser sig.

#7 - - Dansbandsfrun:

Men fan va typiskt A-kassa o a-förmedlingen!! Papper, strul o dålig kommunikation...

Hoppas det löser sig snabbt. kram

#8 - - Lotta:

Pulshöjande åtgärder! Ibland förstår man inte. Jag skulle sätta in pengar på min dotters konto per telefonbanken men det fick jag inte för jag kunde ju inte visa att jag var jag en gång när jag var iväg och inte hade inloggningsdosan med mig. Men jag la på och ringde upp igen. Då gick det bra. Konstigt!

Hoppas det löser sig för dig.

:-)

#9 - - Kristina:

Tänk att det ALDRIG tycks vara enkelt att ha med a-kassa, arbetsförmedling och försäkringskassa att göra. Och att det går att avanmäla sig per telefon verkar ju helt galet!

#10 - - maria:

det är för struligt med det där..gubben min har oxå strul med sin a-kassa men just nu mellan csn och a-kassan..på 6 månader har han fått ur 7000 kronor :(

vad ska man leva på ? luft och kärlek !



vad säger du om en fika på tisdag em ?



kramen

#11 - - maria:

tack för awarden, den värmde ska du veta :)

#12 - - Annci:

Ja, vad ska man säga... Känns se att de som jobbar där gör det för att få utöva lite makt. Blä! Hoppas det reder upp sig.



Vill tacka åxå för kommentarerna du sticker till mig allt som oftast. Blir lika glad varje gång :-)



Ha en bra dag!



Kram / Annci

Upp