goodibags.se

Hittade en rolig sida idag som heter goodiebag.nu. Här kan ni också testa.  Nu väntar jag på min första goodiebag. Finns det någon hake? Nja, du ska fylla i ett frågeformulär när du har testat varorna, men herre gud, det kan det väl vara värt. Och du kan fylla i en liten frågeankät på goodiebags hemsida om dig själv och dina intressen för att öka på din chanser i utlottningen som återkommer lite då och då, men detta är inget måste utan det väljer du helt själv om du vill göra eller ej.

"Vill du testa produkten innan du beslutar dig för att köpa? Gillar du att vara först ute?

På goodiebag.nu får du själv välja vad din Goodiebag ska innehålla. Efter du fått den hemskickad så hör du av dig till oss och berättar vad du tyckte om produkterna. Enkelt, kul och härligt! Och dessutom helt kostnadsfritt."


Så står det på deras första sida.

Tips | |
#1 - - soffie:

tack för tipset ska genast kolla in det,

kram

#2 - - Dansbandsfrun:

Hm... låter för bra för att va sant ;) (vaddå? JAG misstänksam?) jodå, jag ska smyga in där o kolla. Bra tips o låter som något för mig!

SV: jo, det fanns en toa till men som den smålänning jag är så hade jag ju redan lagt i en femma...hahhahaaha Faktum e att jag bara hade en femma så det var den toan eller kissa i byxan hihihi

kram

#3 - - Carina:

Det låter spännande, gratis är gott, hihi.

Jag ska gå in där och titta.

Godmorgon!

#4 - - Lotta:

Tack för tipset! Ska me kolla vad de kan tänkas erbjuda..:-)

Ha en bra dag!

Kram

#5 - - Lejonkvinnan:

Spännande! Jag blev medlem men jag har inte beställt något än. Är alltid lite misstänksam ang avgifter och sådant, så man inte åker på porto.

Vad valde du?



Kram kram

#6 - - Helene:

Tack för tipset, låter ju spännande = ))

Ha en fin onsdag.

Kram Helene.

#7 - - Sand mellan tårna:

Tack för tipset. Det där ska jag kolla upp:)

#8 - - Annci:

Jag hakade på detta jag med. Tack för tipset. Och jag gjorde mig till HUNDRA åxå, så nu förväntar jag mig en vinst av Wii-spelet (karaoke) ;-)

Upp