men vart är vi på väg....

Nu så här efter valet så undrar jag, vad händer?

Unga, som inte ens fått rösta själva på grund av för låg ålder, bråkar på facebook för att de tycker olika, jag hoppas innerligt att det stannar där och att det inte blir värre. Vi ska väl ändå respektera att vi tycker olika. Och en tonåring ska väl inte behöva stå till svars för vad mamma eller pappa har röstat på i det här valet? Nej usch, det är läskigt faktiskt hur det har blivit. Tycker man inte "rätt" så är man ute i blåsväder som ung idag. Jag stöttar dom ungdomar som vågar stå för sin åsikt, men jag önskar att de är lite mer försiktiga, för deras egna skull. Just nu kan/får man inte "tycka" vad som helst, tycker man "fel" då ligger man risigt till. Skrämmande men sant.
Allmänt | |
#1 - - Sand mellan tårna:

hemskt men detta valet har verkligen engagerat många och gått till historien. Några JAG däremot blir förbannad på är dom som FÅR men valt att INTE rösta och nu sitter dom och skriver på fb om hur jävla fel det blev och hur dom hata Sd och alla som röstat på dom. Där säger jag bara...hade ni gett er röst hörd hade sd kunnat stoppas! Dom som inte har röstat i detta valet ska knipa käft i 4 år.

#2 - - Ama de casa:

Meningen med demokratin är ju faktiskt att man ska få tycka som man vill...

#3 - - pillan:

riktigt skrämmande

#4 - - Carina:

Ja, vad är det för demokrati?

#5 - - Barnens Hjältar:

Politik har aldrig varit enkelt..jag tackar för jag slipper det ansvaret :-)

#6 - - Agneta:

jo, det är betydligt hårdare att vara ung i dag och inte ha samma stil, åsikt osv som den stora massan. Jag vet i fasiken om jag hade velat göra om mina tonår nu...för då hade jag nog legat risigt till?!

JAg hoppas att de håller sig till Fb, även om det är illa det med, och att det bedarrar lite snart. Jag kanske ska vara glad att jag inte ens har ett Fb-konto???

#7 - - Johanna:

Politik leder så många gånger till så starka delade åsikter men jag tror att det lugnar ner sig snart, inte gentemot SD men andra partier.



Ja svamp är nyttigt men inte vitt bröd och ost och grädde:-) Jag är van att alltid äta enligt tallriksmodellen och bara mörkt osötat bröd och nästan aldrig snabba kolhydrater så det känns alltid så "tungt" efter sådana där måltider:-) MEN GOTT ÄR DET:-)

#8 - - soffie:

fy det spårar ur totalt ju,

ha en goo kväll

#9 - - Lotta:

Man får bara hoppas att ingen kommer till skada, idag så vet man ju aldrig vad människor skapar för att få en anledning att göra någon illa.

Det ska bli intressant att följa detta val.

:-)

#10 - - Daniel:

Så länge poltik inte inskänker på mänskliga rättigheter så...

#11 - - Linda:

Tack för dina glada tillrop när jag tränar & sköter mig & för alla varma kramar när jag mår mindre bra...



#12 - - Helena:

Politik engagerar och rör upp mycket känslor.

Måste erkänna att jag också blir upprörd när man hör anledningen till varför vissa har röstat på de parti det gjort.

Men alla måste få tycka vad de vill och jag hoppas verkligen inte det leder till handgripligheter.

Kram

#13 - - Ulrika:

Härligt att du fick med dig maken. :) Heeejaa :)

visst är det skrämmande. Demokrati är ju att alla ska få tycka vad dem vill. Själv tycker jag det är fantastiskt även om man önskar att vissa åsikter inte fanns, eller ja, om du förstår mig rätt.Åsikter som krränker andra människor och bygger upp hat.

Alla människor ska bemötas med medkänsla och respekt.

Politik engagerar och så ska det ju vara men att kasta skit och hota är inte samma sak.

Varma kramar till goa dig.

Upp