en gammal sjöman...

Idag har jag hunnit prata lite med de boende. Jag älskar att kunna sitta och prata med äldre människor för de har alltid så mycket att berätta. På den här avdelningen så tar man det ganska lugnt med de boende och det ses som ett plus om man kan få lite extra tid för att hinna prata lite med de boende. Detta passar mig mycket bra. Idag följde jag med en herre ner till fotvården och då hann vi prata en hel del när vi gick i kulvertarna. Han är gammal sjöman och hade vart runt i de flesta länder. Men så speciellt tyckte inte han att det var. Nej ser ni, man la till i hamnen och uppsökte den närmsta baren och så tog man sig en jäkel och sen satt man kvar där tills det var lagom att segla till nästa hamn, berättade han. Ja där ser man, många barer hanns det med i alla fall kan jag tänka mig.
livet | |
#1 - - Åsa:

Sv: haha, nä det är inte säkert att jag s er ut så. Men det finns en viss risk att det är sant :-D Hppas kortisonkrämen hjälpte!

#2 - - maria:

och kanske en kvinna i varje hamn ;)



må så gott !

kramar maria

#3 - - soffie:

hihi undrar om han har ungar överallt i världen:)

må gott i helgen

#4 - - Lotta:

Visst är det underbart att höra de äldres berättelser. Ja man har hört både det ena och det andra. Så fint av dig att ta dig den tiden att lyssna och samtal med de boende. Ett boende jag var på så var kaffe och röka viktigare.

Hoppas du hunnit med lite fredagsmys :-)

Kram

#5 - - carina:

Så roligt att höra gamla berätta hur det var förr i tiden! Lite skillnad på hur vi lever idag!

Ha en go Lördag!

Kramen♥

#6 - - ♥ Carina ♥:

Vad skönt att ha den där extra tiden som faktiskt är så viktigt. Äldre människor har ju ofta ett helt förråd av berättelser :)

Kram och trevlig lördag kväll!

#7 - - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer:

hoppas du har en skön lördag!

#8 - - mammakero:

Sånt gillar jag med! Det är därför som jag har mina favorit gubbar/gummor, för de öppnar sej direkt man börjar fråga! När man sedan inte får träffa dem på ett tag så saknar man dom!

Ja, jag är lite förvånad själv över att jag kom ihåg trissen utan påminnelse av dej!

Upp