blodprover tagna...

Nu har jag varit ner och tagit blodproverna på fastande mage, fick sitta i väntrummet i drygt 45 minuter innan jag fick komma in. Men väl inne så gick det för en gång skull lätt och snabbt. Sköterskan var mycket bra på att sticka, det brukar vara besvärligt på mig men den här nya sköterskan lyckades på en gång och fyllde 5 rör i ett stick. Mycket skönt. Så nu har jag ätit frukost och druckit kaffe, nu är jag redo för lite studier.
(jag är ingen äkta bloggare har jag märkt för ni får inga bilder från min provtagning)

Jag hoppas att ni förstod att jag tycker att kvinnodagen är viktig men att vi inte borde behöva den. Jag menar som så att vore vi mer jämställda, kvinnor och män, i hela världen så hade inte internationella kvinnodagen behövts. Men nu behövs den tyvärr och det är synd att den inte uppmärksammas mer. Stattinskan tack för tipset om Amelia, jag ska nog köpa den idag så får jag läsa lite om kvinnodagen.

Mamma, Inger Stark, nej jag har inte läst din artikel än, ska göra det. Länkar här så att även andra får läsa.

Nu blir det studier hela dagen, jag ska fortsätta att läsa om tid på engelska och det tar sin lilla tid...


Allmänt | |
#1 - - Camilla:

Vad bra att det gick så bra med att ta proverna.

Hoppas bara nu att dom ser vad det är du har så dom kan bota din klåda.

Och jag såg att Tavegylen gjorde sin verkan.

DET var ju bra!

Ha nu en toppen dag.

Kram på dig!

#2 - - inger stark:

Dottern min, älskling, jag förstod vad du menade och om du tyckte jag lät uppfostrande så var det verkligen inte meningen. jag tror, eller vet, att vi tycker helt lika på den här punkten. Tack för att du länkar, är lite dålig på det. Skönt att provtagningen gick bra.

#3 - - Ingrid:

Ja, då har vi samma diagnos.... Måste bara fråga en sak?! Får du också feber vid överansträngning (inte vanlig som nu vid sjukdom) Utan typ när jag går fort, eller tar ut mig lite väl mycket. Kan typ få nästan 39 men detta går ner så snart jag vilar.. så inget som sitter i.

#4 - - Susann:

skönt när provtagningen går smidigt.

Ha en fin dag :)

#5 - - sweetmama:

Jag borde också passa på med skolboken lite. Men det finns så mycket annat jag vill läsa istället :)

#6 - - Helene:

Lycka till med dina studier !!

Ha en fin onsdag.

Kram Helene.

#7 - - Lotta:

99 år sedan kvinnorna fick rösträtt, nästa år får vi fira. Jag åt både semla och våfflor igår så jag hade en väldigt onyttig dag. Får vara mer återhållsam idag.

Lycka till med dina studier, hoppas du får en bra dag.

Kram

#8 - - carina:

Skönt att det gick bra för dig! :)

Kramen på dig♥

#9 - - Nett:

Toppen när provtagningen gick bra, inte behövs det bilder på det :) Kan faktiskt hålla med dig om kvinnodagen igår, det är tragiskt att den skall behövas. Jämnlikhet borde man kunna uppnå utan att det finns en dag till det. Kram

#10 - - Ingrid:

Precis likadant. Vad "skönt" träffa på någon med samma problem. (missförstå mig rätt ;) Det är så svårt förklara för de som inte har det så.

Sen jag började äta inflammationshämmande för ca 3 år sedan (liten dos varje dag) är det lite bättre, men har fått sluta jogga som jag gjorde förr... och när jag är nersatt i övrigt märker jag det mer.

#11 - - Marie:

Till veckan är det min tur att ta prover, jobbigt att vara fastande tolv timmar före. Hur ska jag klara mig utan mitt morgonkaffe;)

Skönt för dig att allt gick så smidigt!

Kram♥

#12 - - Fnulan:

HUr går det för dig med pluggandet? Här har man ju kommit efter igen... j*vla sjukdomar!

Skönt att du fick ta prover nu håller vi tummar för ett bra resultat med ?=



sv: Jaha.. ska tabba mig för din skull, så gärna så =)

#13 - - Johanna:

nej det vara nära jag svara JA. Men 1år av plåga där han bara lekt med mina känslor sätter sina spår, jag vet han aldrig kommer ändra sig på den punkten, så tänkte med hjärnan för en gångs skull, även om jag gärna ville träffa honom, men vill inte köra igång dne karusellen igen :(

Upp