halsfluss igen...

I helgen har jag känt att något i halsen har stört men har inte brytt mig mig om att kolla, idag vaknar jag med tjockt i halsen och svårt att svälja. Ja det var som jag gissade, en halsfluss, igen. Så nu sitter jag och väntar på att telefontiden ska börja hos min halsläkare, så får vi se vad det blir av det här. Förhoppningsvis skriver han ut penicillin över telefon och bokar in mig för en operation av halsmandlarna, i annat fall blir det väl till att åka in till Huddingesjukhus för ett läkarbesök och halsprov och kanske en operationstid för borttagning av halsmandlarna.

Nu ska jag försöka få i mig lite kaffe och en tallrik kräm, det är nog vad jag kan lyckas svälja nu.


foto:jag

Sjukdom | |
#1 - - Helene:

Fy va trist !!

Krya på dig.

Kram Helene.

#2 - - Ama de casa:

Men vad tråkigt! Hoppas det löser sig den enklaste vägen...

#3 - - Nett:

Vad jobbigt att du har råkat ut för det igen, operation låter vettigt så du slipper ha dessa problemen.

#4 - - Marie:

Jag har aldrig haft halsfluss (peppar, peppar), men har förstått att det är ett h-vete!

Hoppas läkaren nu kan/vill skriva ut direkt, utan att du behöver åka iväg.

Lycka till!

Kram♥

#5 - - sweetmama:

Jag har haft ett antal halsfluss och halsböld infektioner. Både jag och mina döttrar har till slut fått ta bort mandlarna och även om det var kämpigt så känns det som att det var värt det nu efteråt....

#6 - - Husfrun:

Nej vad jobbigt. Hoppas du får en operationstid snart så du slipper det här.

Kul att du hittade in till mig :)

#7 - - inger stark:

Älskling, krya på dig. Hoppas att du har fått tag på penicillin/kram

#8 - - Mona:

Min mamma hade oturen att få halsböld en gång. Det verkade inte vara så trevligt. Du har otur. Tack för att du orkar gå in o kommentera hos mig fastän jag är så slö just nu.

Stor kramen

#9 - - Camilla:

Stackars dig!

Krya på dig.

Kram!

#10 - - Susanne P:

Hujeda mej!

Hoppas att du får hjälp.

Krya på dej!

Kram

#11 - - carina:

Stackars lilla vän!

Hoppas du får hjälp mot detta snabbt.

Stora kramen till dig♥

#12 - - Barnens Hjältar:

Usch då, krya på dig nu. Halsfluss är olidligt.

Ja listorna är en bit på vägen i varje fall och det är bra.

#13 - - Johanna:

Vad tråkigt med halsfluss. krya på dig!



Ja, en liten pojke. De mår bra trots omständigheterna!

#14 - - Annci:

Åh, FY - vilket elände!! Hoppas du får ta bort de där nedrans mandlarna.



Men du - glöm inte meddela doktorn att de är borta om du blir sjuk efter det. Annars blir det kanske som för mig... se här: http://annci.bloggplatsen.se/2010/12/08/4103420-virus/ ;-).



Krya på dig!



Kram kram

#15 - - AKO:

Ska jag vara tråkig och säga att du ska vara glad att det är "riktig" halsfluss? Jag har precis samma symtom men på virus vilket gör att jag inte får någon som helst hjälp utan bara en klapp på axeln och nedlåtande blickar.



Har nu under sex haft två ordentliga omgångar med rakbladsont i halsen då jag knappt har kunnat se svalgöppningen för att det har varit så svullet. Resten av tiden har jag "bara" haft halvsvullen hals och "lagom" ont och feber ibland.



Men! Jag lider med dig och är glad för att du får hjälp, det är jag verkligen! Hoppas att operationen hjälper!



Nu ska jag leta reda på det jag egentligen skulle kommentera. :)

#16 - - ejmis:

Krya på dig!

#17 - - AKO:

Svar: Jo, man kan visst ha halsflussliknande symtom på virus för det får jag åtminstone varannan gång jag blir förkyld, det vill säga några gånger, upptill 4-5 gånger per år. De senaste gångerna jag har testat har proverna visat...ingenting, så jag har slutat gå och testa mig. Denna gång gick jag för att det kom tillbaka igen efter en och en halv vecka och jag hade så gruvligt ont. Men som vanligt, ingen hjälp. Var dit idag och frågade då när läkaren ringde och sade att proverna visade att allt var normalt, hur länge till ska jag då vänta innan jag ringer igen? Två veckor sa hon. Då kommer jag att ha varit sjuk i två månader!! Alltså, inte typ bara lite snuvig utan sjuk! Just nu är det "tur" att jag inte har ett jobb just nu.



Men som sagt var, jag har ingen "fluss" just nu, utan bara lite ont, så jag är gladare än när det var som ondast. Krya på dig och hoppas att du slipper få halsfluss så ofta!



(Jag brukar faktiskt inte vräka ur mig hos okända såhär annars, jag blev bara så less efter besöket på vårdcentralen idag... Ledsen)

Upp