att ha ett jobb...

Jag måste bara säga att jag är så glad över att jag har ett timjobb. Visst det är bara tillfälligt och bara ibland men jag är så glad att jag har ett extrajobb och det är inte bara för att jag får lite extra i plånboken. Utan att få göra något som faktiskt hjälper andra, att vara en del av ett gäng som arbetar och att ha arbetskamrater, det är minst lika viktigt. Det är så trevlig när jag kommer till jobbet och mina arbetskamrater blir alltid lika glada när jag kommer och tycker att -åh varför jobbar inte oftare m.m. Det känns verkligen härligt att höra, att de tycker att jag gör ett bra jobb och att de gärna jobbar med mig, sådant är viktigt att få höra, alla behöver vi uppskattning. Trevlig omgivning jobbar jag i också, från varje fönster är det underbar utsikt. Imorgon eftermiddag när jag slutar så ska jag ta ett varv runt huset och fota så ni se hur fint det ligger nere vid Drevviken.


Så här ser det ut precis utanför. foto:jag
Vardag | |
#1 - - Fnulan:

Ibland känns det tufft att komma iväg men när man väl gör det så är det bra eller hur =)

#2 - - Barnens Hjältar:

Ja, man får vara tacksam att man har jobb nu för tiden :-)

Man blir ju straffad i stort sett om man råkar vara sjuk eller arbetslös.

Hoppas du får en fin dag!!

#3 - - Camilla:

JA..man behöver verkligen det där sociala. OCH att hör att man är bra.

Så alla borde få ha ett jobb med massa underbar arbetskollegor. För det är DOM som gör att jobb är kul.

Kram på dig!

#4 - - Husfrun:

Visst är det härligt! Som timvikarie uppskattas man alltid (så länge man gör ett bra jobb) eftersom man täcker in en lucka i personalgruppen - och den där känslan att vara uppskattad och behövd är härlig. Tyvärr får jag inte så många tider just nu, många håller sig väl friska så här års.

#5 - - Doris:

Så sant som det var sagt! Och att man trivs och har bra jobbarkompisar är viktigare än lön och jobbet i sig. För alla jobb är bra ibland, och mindre bra ibland.

#6 - - carina:

Visst är det så!

Tycker vi har ett sådant värdefullt jobb, att kunna hjälpa dom gamla och sjuka :)

Kramen vännen♥

#7 - - Kristina:

Ja du har så rätt. När man som jag har ett fast jobb sedan många år tillbaka och dessutom aldrig i livet behövt vara arbetslös eller långtidssjukskriven är det så lätt att glömma bort hur bra man faktiskt har det. På senare tid har jag dock mer och mer lärt mig uppskatta det jag har och känner glädje varje dag jag går till mitt jobb. Mycket pga de fantastiska arbetskamrater som jag har.

#8 - - Anonym:

Visst är det underbart med ett arbete och arbetskamrater.



Kati

#9 - - Aggie:

Det låter jättebra och att trivas på arbetet och med sina arbetsuppgifter och arbetskamrater och vice versa är ju jätteviktigt och gör det hela meningsfullt. Det låter jättebra.

Agneta kram

#10 - - mammakero:

Jag älskar mitt jobb och mina arbetskompisar gör att jag älskar det! Jag jobbar 80% och är fullkomligt nöjd med det. Ibland kan det kännas lite för mycket att jobba... Kanske bor det en liten latmask i mej!

Böcker är en underbar verklighetsflykt! Jag är ett fantasyfan... Visst kan jag läsa annat oxå, men jag gillar fantasy och sånt som är lite "onaturligt" om du förstår vad jag menar...!

#11 - - ejmis:

Visst är ett jobb jätteviktigt!! Även fast jag njuter till 500% av mina lediga dagar så trivs jag MYCKET bra på mitt jobb.

#12 - - Trolda:

Härlig inställning du har - du är garanterat en alldeles förträfflig arbetslamrat! =D



Trolda - kramar =D

Upp